Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο της στην φωτογραφία που ανέβασε η Σπυροπούλου από τον γάμο της με τον Σταθοκωστόπουλο

Η KatKen είχε σχέση με τον Βασίλη το 2013

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο της στην φωτογραφία που ανέβασε η Σπυροπούλου από τον γάμο της με τον Σταθοκωστόπουλο

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ήταν ζευγάρι με την Κατερίνα το 2013, ενώ αφορμή να γνωριστούν και να έρθουν κοντά ήταν η αδερφή του Βασίλη και κολλητή φίλη της παρουσιάστριας, Αφροδίτη. Αν και ο δεσμός τους πήρε πιο σοβαρές διαστάσεις, με τους δυο τους να προχωρούν σε συγκατοίκηση, το 2015 αποφάσισαν να χωρίσουν (δείτε εδώ τον λόγο).

Σήμερα, μετά από 7 ολόκληρα χρόνια η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να διατηρεί συναισθήματα σεβασμού για τον Βασίλη κι από όταν έγινε γνωστό πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει το παιδί του δεν έχει σταματήσει να δείχνει πόσο χαίρεται γι' αυτή την εξέλιξη.

Το πρωί της Δευτέρας, μάλιστα, που έγινε γνωστό πως το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά στον αέρα του Super Κατερίνα πως θα πήγαινε με χαρά στο μυστήριο αν την καλούσαν (δείτε εδώ το βίντεο). Λίγες ώρες αργότερα που η Κωνσταντίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη φωτογραφία από τον πολιτικό τους γάμο, από τα σχόλια ολοφάνερα ξεχώρισε αυτό της Κατερίνας.

Η καρδιά κάτω από την φωτογραφία γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γάμος σχόλιο Κατερίνας Καινούργιου

Έκλαιγε φορώντας το νυφικό της: Τι συνέβη στον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το Vanda's blog έχει ρεπορτάζ για την πιο όμορφη ημέρα στην ζωή της Κωνσταντίνας έως τώρα... Σύμφωνα με άτομα που βρέθηκαν εκεί η κουίν καθ' όλη την διάρκεια του μυστηρίου ήταν αρκετά συγκινημένη (φταίνε και λίγο οι ορμόνες όσο να πεις από την εγκυμοσύνη). Τα δάκρυά της σε συνδυασμό με το χαμόγελό της την ακολουθούσαν από την αρχή έως και το τέλος του μυστηρίου ενώ όταν υπογράφηκαν τα χαρτιά ο Βασίλης την αγκάλιασε τρυφερά πιάνοντας την κοιλίτσα της.

Η ευτυχία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν περιγράφεται. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, επίσης, ο θρησκευτικός γάμος - που αργεί λίγο αλλά θα έρθει κι αυτός - θα γίνει σε ανοιχτό κύκλο, αντίθετα με τον πολιτικό!