«Αν με καλούσαν...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Θα πήγαινε ως καλεσμένη στον πρώην σύντροφό της;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν με καλούσαν...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα το απόγευμα της Κυριακής (02/10) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η κάμερα της εκπομπής της Super Κατερίνα βρέθηκε στο Δημαρχείο και παρουσίασε σήμερα τα πρώτα πλάνα έξω από τον χώρο (δείτε τα εδώ). Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου αφού ευχήθηκε στο ζευγάρι, είπε έπειτα:

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου

«Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη.Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά.

Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι. Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες.

Και να με καλούσαν μια χαρά θα πήγαινα. Και πολύ μεγάλη μου χαρά».

Τι είχε πει πριν μερικές μέρες για το ζευγάρι στον αέρα της εκπομπής

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει μια ευχάριστη περίοδο στην ζωή της καθώς πρόκειται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Όπως είναι λογικό τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν πως και πως να πάρουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Μεταξύ άλλων, το πρωί της Πέμπτης (15/9) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφερθεί on air για την ίδια αλλά και τον σύντροφό της.

«Να είναι γερό και καλότυχο. Πόσο ωραία τα λέει. Σου λέει ότι αυτή τη στιγμή η οικογένεια είναι η προτεραιότητά της. Πάντως παιδιά να πω ότι ταιριάζουν πάρα πολύ.

Δε ξέρω πόσο καιρό είναι μαζί αλλά τους βλέπεις και είναι σαν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και σαν εξωτερικά και σαν χαρακτήρες. Εγώ που τους ξέρω και τους δυο νομίζω ότι θα τα βρουν πολύ καλά μεταξύ τους… Με το καλό. Με έναν πόνο, γερό και καλότυχο».