«Μωρή, να μη μείνεις ποτέ έγκυος» - Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με τα σχόλια μετά την κατάψυξη ωαρίων

Με αφορμή ένα μήνυμα που δέχτηκαν Τούνη και Αλεξάνδρου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μωρή, να μη μείνεις ποτέ έγκυος» - Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με τα σχόλια μετά την κατάψυξη ωαρίων

Αποδέκτες ενός απαράδεκτου σχόλιο (δείτε το εδώ) έγιναν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, καθώς ένας χρήστης έκανε αναφορά στο revenge porn βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα πριν αρκετό καιρό, με πρωταγωνίστρια την μέλλουσα μανούλα.

«Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι. Αν μπορείς να τους πεις έτσι! Είναι και γυναίκα!», του απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Με αφορμή αυτό το σχόλιο, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στον αέρα της σημερινής 4/10 της εκπομπής, από την οποία είναι απών κι ένας συνεργάτης της.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

«Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Αλήθεια βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο. Στην κοπέλα και σε κάθε κοπέλα που περιμένει το μωράκι της δεν ντρέπεστε; Πόση κακία και τοξικότητα; Πόση ανηθικότητα;», είπε η ίδια με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να προσθέτει: «Αυτοί που κάνουν αυτά τα σχόλια είναι οι ίδιοι που μπαίνουν ή στέλνουν τα βίντεο αυτά. Σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να τους κάνεις το χατίρι να μπεις να το δεις για να τελειώσει εκεί!».

«Πόσο καθίκι είσαι να μπαίνεις στη διαδικασία για μια γυναίκα που μπορεί και να τι σιχαίνεσαι, να γράψεις κάτι τέτοιο ενώ περιμένει το παιδάκι της. Και για μένα, όταν έκανα την κατάψυξη ωαρίων που μίλησα ανοιχτά, ξέρετε τι μου γράφανε; “Μωρή, να μη σταυρώσεις ποτέ γκόμενο και να μη μείνεις ποτέ έγκυος”. Τέτοιο μίσος… Πάμε λίγο να το δουλέψουμε αυτό γιατί η κοινωνία δε θα πάει μπροστά αλλιώς. Ζεν… Ζεν… Στον εαυτό μου μιλάω» είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφοπλιστική και η Ιωάννα Τούνη με τέτοιου είδους σχόλια

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς αναμένει να φέρει στη ζωή της το πρώτο της παιδί, ωστόσο δεν λείπουν και τα ευτράπελα. Έτσι με αφορμή κάποια σχόλια που έλαβε για το γεγονός ότι συχνά σε φωτογραφίες δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, με την νέα της ανάρτηση στο Instagram έβαλε στη θέση τους όσους κρίνουν τις εγκύους.

Η ίδια άλλωστε έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι παρά το γεγονός ότι συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της, περνάει μια δύσκολη εγκυμοσύνη που συχνά την κρατάει στο κρεβάτι. Οι haters λοιπόν είναι ένα κομμάτι που θέλει να πετάξει από τη ζωή της, αφού δε θέλει να ταράζεται για τίποτα, μέχρι να γεννήσει τον γιο της σε περίπου τρεις μήνες.

Το απόγευμα της Κυριακής 25/9 μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα λευκό αποκαλυπτικό φόρεμα, αφήνοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα. P.S: Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Η Τούνη κριτίκαρε όσους την κρίνουν για την κοιλιά της