Θοδωρής Μαραντίνης: Η καταγωγή, η ηλικία και το πολύκροτο διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου

Όλα όσα δεν γνωρίζετε για την ζωή και την επαγγελματική πορεία του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θοδωρής Μαραντίνης: Η καταγωγή, η ηλικία και το πολύκροτο διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου

Από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της γενιάς του είναι χωρίς αμφιβολία ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος είναι συνθέτης και στιχουργός. Γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1978 στη Θεσσαλονίκη και οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν σε μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές της πόλης σε unplugged μορφή.

Η ζωή του Θοδωρή Μαραντίνη

Αν και σπούδασε Management στο ICBS τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη, που ήταν πάντοτε η μουσική. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, γνώρισε τους φίλους του, που αργότερα έγιναν οι άνθρωποι που θα σχημάτιζαν μαζί ένα μουσικό γκρουπ (τους Onirama).

Το 2000, τελειώνοντας τις σπουδές του, στο management, αποφάσισε να δημιουργήσει με άλλους 4 φίλους του, ένα σχήμα που αρχικά Mixing up the Medicine. Τελικά εμπνεύστηκαν το όνομα Onirama, που στην ουσία σημαίνει «Τα όνειρά μας» και έτσι έμεινε ως τελική ονομασία του συγκροτήματος.

Με τους «Onirama» κυκλοφορούν το 2005 τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 studio albums και 1 best of συλλογή με χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις.

Τα περισσότερα τους singles έχουν φτάσει στις πρώτες θέσεις των επίσημων charts και 5 από αυτά έφτασαν στο Νο1. Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο «Κλεψύδρα» το οποίο και έγινε χρυσό. Έχει γράψει πάνω από 100 τραγούδια, ανάμεσα σε αυτά κάποια για ταινίες ,για τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και το επίσημο τραγούδι της ελληνικής αποστολής special Olympics. Έγινε διάσημος αυτός και όλη η υπόλοιπη ομάδα του μέσα σε λίγα χρόνια.

Το 2016, υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show "The X-Factor" στον ΣΚΑΪ και το 2022 στην κριτική επιτροπή του "The Masked Singer" στον ΣΚΑΪ. Οι Οnirama έχουν πραγματοποιήσει διάφορες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σε άλλες πόλεις.

Στις 16 Αυγούστου 2009 νυμφεύτηκε έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης την Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους: τον Φίλιππο-Ραφαήλ (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) και τον Μιχαήλ-Άγγελο. Στις 23 Απριλίου 2019, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Η ζωή του Θοδωρή Μαραντίνη 
NDP

Φωτογραφίες από το σπίτι του

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά το διαζύγιο του από την Σίσσυ Χρηστίδου ζει μια εργένικη ζωή. Έχει αποφασίσει να ρίξει όλο το ενδιαφέρον του στην καριέρα του αλλά και τους δυο του γιους που έχει αποκτήσει από το γάμο του με την παρουσιάστρια.

Ο τραγουδιστής πολλές φορές επιλέγει αντί για έξοδο να κάτσει σπίτι του και να απολαύσει την ηρεμία του μακριά από βαβούρα και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες η διακόσμηση, έχει να κάνει με τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από τη μουσική. Η κουζίνα του ταλαντούχου τραγουδιστή είναι σε γήινες αποχρώσεις και κυριαρχεί το ξύλο, ενώ πάνω από τον απορροφητήρα υπάρχει γραμμένο με κιμωλία “Ομάδα αγοριών”, το οποίο αναφέρεται στον ίδιο και στους δυο γιους του.

Ωστόσο, την παράσταση "κλέβει" η θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού!