Ολόκληρος άντρας ο γιός της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη - Η επική φωτογραφία με τη μαμά του

Οικογενειακές διακοπές για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολόκληρος άντρας ο γιός της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη - Η επική φωτογραφία με τη μαμά του

Λίγο καιρό πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις της με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι (δείτε εδώ ποια θα είναι η ομάδα της τελικά), η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τους δύο γιούς της, Φίλιππο και Μιχαήλ Άγγελο.

Την περίοδο αυτή, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Χαλκιδική, μετά από την εξόρμησή της στη Σαμοθράκη (δείτε εδώ φωτογραφίες της) και είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιό της, Φίλιππο, ο οποίος πριν από μερικές μέρες έκλεισε τα 14 του χρόνια (δείτε εδώ πώς του ευχήθηκε η παρουσιάστρια).

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου με τον γιό της

«Αν καθίσω πολύυυ ήσυχα και κρατήσω την ανάσα μου, κάποια στιγμή που δεν βλέπει, μπορεί κ να καταφέρω να βγω δίπλα του μια φωτογραφία», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου γιός

Λίγο καιρό πριν, ο μικρός γιός της έγινε νονός

Νονός έγινε ο μικρότερος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7. Ο 8χρονος Μιχαήλ λίγο μετά τις οικογενειακές τους διακοπές στην Χαλκιδική, βάφτισε το παιδί μιας κολλητής φίλης της παρουσιάστριας, με την ίδια να είναι φυσικά πολύ περήφανη.

Το όνομα που πήρε το δεύτερο παιδάκι της φίλης της είναι Άγγελος και μάλιστα η ίδια είναι και η νονά του μεγάλου γιου της Σίσσυς Χρηστίδου, Φίλιππου.

Την είδηση για τον γιο της την έκανε φυσικά γνωστή η παρουσιάστρια, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο.

«Σας έχω κάποια νέα. Και το όνομα αυτού Άγγελου. Σήμερα βαφτίσαμε της κολλητής μου, της παιδικής μου φίλης το παιδάκι, το γιο της. Της νονάς του Φίλιππου. Νονός ήταν ο Μιχαήλ μαζί με τον Νικόλα, άλλο ένα παιδάκι. Ήταν πάρα πολύ ωραία και συγκινητική ημέρα. Να μας ζήσει», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου σε μερικά βίντεο που ανέβασε.

undefined

undefined