Στιγμές ευτυχίας για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Ευχήθηκε στον γιο της με τον πιο γλυκό τρόπο για τα γενέθλιά του

«Μη μου θυμώνεις που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Σίσσυ Χρηστίδου -  Ευχήθηκε στον γιο της με τον πιο γλυκό τρόπο για τα γενέθλιά του

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα, η οποία συνεχώς προσπαθεί να είναι παρούσα και στήριγμα στα παιδιά της, τον Μιχαήλ και τον Φίλιππο, οι οποίοι μεγαλώνουν γρήγορα με την παρουσιάστρια να μη μπορεί καλά καλά να το δεχτεί.

Το Σάββατο 13/8 έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να ευχηθεί στον πρωτότοκο γιο της για τα γενέθλιά του, μιας και έκλεισε τα 14. Η παρουσιάστρια με πολύ γλυκό τρόπο έγραψε μια λεζάντα, στη φωτογραφία, που τον κρατούσε αγκαλιά, όταν γεννήθηκε.

Οι ευχές της Σίσσυς Χρηστίδου για τα γενέθλια του

«~ 13.08.08 ~ Σήμερα γιορτάζουμε την ευλογημένη ημέρα που ήρθες στον κόσμο. Που να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια… 14 χρόνια! Μη μου θυμώνεις που μέσα μου δεν μεγαλώνεις..

Όσο και να προσπαθώ, δεν αλλάζει αυτό.. Σ´αγαπώ Φίλιππε.. με μια αγάπη ανίκητη, απόκοσμη.. Χρόνια πολλά γλυκέ μου έφηβε.. τώρα αρχίζουν όλα».

Χρηστίδου - Φίλιππος

Οι μοναδικές διακοπές της Σίσσυς με τους γιους της σε 5στερο camping

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεγνοιάζει από τα πρόβλημα και την καθημερινότητά της έχοντας στο πλευρό της τους μικρούς της γιους. Εφόσον η εκπομπή της είναι Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια του Mega φροντίζει τις καθημερινές να περνάει χρόνο με την οικογένειά της. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, επέλεξαν να επισκεφθούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κάμπινγκ του Πηλίου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την εμπειρία τους αυτή και η αλήθεια είναι πως το μέρος που βρίσκονται φαίνεται κάτι περισσότερο από συναρπαστικό. Γι' αυτό και σας βρήκαμε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που δεν έχετε κανονίσει κάτι για το καλοκαίρι σας, ή θα δουλεύετε και θέλετε να ξεφύγετε για λίγες ημέρες είναι μια μοναδική επιλογή.

Ένα καμπινγκ αξέχαστο για τους παλιούς κατασκηνωτές και αλησμόνητο για τους νέους. Το νέο κάμπινγκ στο Χορευτό "Chorefto Camp" είναι ριζικά ανανεωμένο στην παλιά του θέση και φιλόξενο όσο ποτέ. Το Χορευτό είναι ένα όμορφο παραθαλάσιο χωριό του Αιγαίου κοντά στην Ζαγορά Πηλίου.

Η ιστορία του Χορευτού είναι στενά συνδεδεμένη με την ιστορία της Ζαγοράς καθώς το Χορευτό ήταν το ιστορικό λιμάνι της Ζαγοράς απ' οπου τα ξακουστά Ζαγοριανά Καράβια ξεκίνησαν την Ναυτιλιακή τους δραστηριότητα στην Ευρώπη και στην Ασία. Ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για τους ταξιδιώτες, συνδυάζοντας ευχάριστα Βουνό και Θάλασσα μέσα σε ένα πλούσιο και βλαστώδες τοπίο ανάμεσα στις πιο όμορφες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου. Η παραλία έχει μήκος 2,5χλμ και είναι γνωστή για την ανάλαφρη άμμο της και τα πεντακάθαρα νερά της.

Πήλιο camp