«Δεν μπορώ να είμαι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η ποινή που επιβλήθηκε στον τραγουδιστή για τη διατροφή των παιδιών τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μπορώ να είμαι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 4/10 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή καθώς ο τραγουδιστής φέρεται να μην πλήρωνε στην πρώην σύζυγό του το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών.

Ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή 12 μηνών φυλάκισης με 3ετή αναστολή στον Θοδωρή Μαραντίνη και το δικαστήριο στη συνέχεια τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντας αυτή την ποινή.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή “T - Live” και ανέφερε μέσα σε όλα πως δεν είναι ικανοποιημένη, καθώς δεν εκπροσωπεί τον εαυτό της, αλλά τα παιδιά της.

«Παιδιά ξέρω πως κάνετε τη δουλειά σας, είναι και η δική μου δουλειά, αλλά επειδή υπάρχουν δυο παιδιά, δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό. Ζητώ συγγνώμη, γιατί κάνετε αυτό που κάνω και εμείς. Δεν θέλω να το κάνω. Σας ζητώ συγγνώμη. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη, γιατί δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, εκπροσωπώ τα παιδιά μου. Ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η αναφορά του Θοδωρή Μαραντίνα στην συνεπιμέλεια μετά το χωρισμό από τη Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά του. Οι δυο γιοι του που απέκτησε από το γάμο του με την Σίσσυ Χρηστίδου είναι η μεγάλη του αδυναμία και προσπαθεί όσο και όπως μπορεί να είναι στο πλευρό τους.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη μεταξύ τους σχέση, ενώ αποκάλυψε πως τα παιδιά ήταν εκείνα που ζήτησαν να έχουν συνεπιμέλεια οι γονείς, δηλαδή να μένουν μισές ημέρες στο σπίτι του και μισές στο σπίτι της μητέρας τους.

«Με τα παιδιά συζητάμε για την επικαιρότητα. Όταν το παιδί είναι στην εφηβεία δημιουργείται αυτόματα χάος. Στον μεγάλο μου γιο προσπαθώ από απόσταση να παρέχω δίχτυ ασφαλείας. Κάποια στιγμή τα παιδιά μου θα πάνε στον ψυχολόγο, δεν το γλιτώνουμε», είπε αρχικά.

«Είναι μοιραίο το παιδί σου να έχει παράπονο από σένα. Ο σκοπός ο δικός μου είναι να μην έχει πολλά. Από αρκετά νωρίς εξηγούσαμε στα παιδιά μας τι συμβαίνει με τη δημοσιότητά και τους εξηγούσαμε ότι δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους. Απλά ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του μπαμπά και της μαμάς. Βάζουμε όριο στον κόσμο όταν είμαστε με τα παιδιά μας. Έχουμε εξηγήσει επίσης στα παιδιά ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για τον μπαμπά και τη μαμά. Αν κάνεις μια νέα σχέση το παιδί πρέπει να το μάθει από σένα και όχι από τα εξώφυλλα».

Όσον αφορά την συνεπιμέλεια: «Εμείς το βρήκαμε εύκολα, αλλά το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους».