«Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία» - Ξέσπασε σε λυγμούς η Χριστίνα Παππά στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

Δεν συγκράτησε την συγκίνησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία» - Ξέσπασε σε λυγμούς η Χριστίνα Παππά στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα 4/10 η Χριστίνα Παππά, λίγες μέρες μετά τη γέννηση της εγγονής της. Η ίδια μίλησε για τον γιο της, Δημήτρη και την Άννα Μπεζάν και μάλιστα δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της.

Η συγκίνηση της Χριστίνας Παππά με την εγγονή της

«Και η Άννα και ο Δημήτρης ήταν πολύ γενναίοι σε όλο αυτό. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα που ένιωσα, δεν περιγράφονται με λόγια. Είμαι συνέχεια συγκινημένη. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία, το είχαν έτσι και με τα πανάκια στο νοσοκομείο και έπαθα… δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που ένιωσα.

Όταν ήμουν πιο μικρή ήθελα να κάνω και άλλο παιδί γιατί η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Από ένα γεγονός που συνέβη στη ζωή μου και πέρασα ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, επικεντρώθηκα στον εαυτό μου και στον γιο μου», είπε με δάκρυα στα μάτια η Χριστίνα Παππά.

Το συγκλονιστικό βίντεο της Άννας Μπεζάν κατά την διάρκεια του τοκετού

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 3/10 η Άννα Μπεζάν, η οποία πριν μερικές μέρες έφερε στον κόσμο το μωράκι της, με την ίδια και τον Δημήτρη Παππά να γίνονται για πρώτη φορά γονείς (δείτε εδώ το βίντεο έξω από το μαιευτήριο).

Η νεαρή ηθοποιός συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από τον τοκετό, λίγα δευτερόλεπτα μετά τον ερχομό του παιδιού της, με την ίδια να είναι φανερά συγκινημένη, μιας και δεν σταμάτησε να κλαίει.

Παράλληλα, μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της και το ιατρικό προσωπικό, μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, τις οποίες και συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο.

«Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δικη μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρομος να βαδίσω, με έκανες μεσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες χριστινακι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια.

Ευχαριστούμε πολύ το ΙΑΣΩ και όλο το προσωπικό για την άριστη φιλοξενία και εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα.
Ευχαριστω τον φανταστικό γιατρό μου, τον προσωπικό θεό μου Μιχάλη Παναγιώτοπουλο και την πιο δυναμική και υποστηρικτική μαία @ioannadim21. Εμπιστευτήκαμε το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο νιώσαμε από την πρώτη στιγμή ασφάλεια! Όλη η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Άννα Μπεζάν.

Το συγκλονιστικό βίντεο της Άννας Μπεζάν κατά την διάρκεια του τοκετού

Το βίντεο της Άννας Μπεζάν κατά την διάρκεια του τοκετού