Εκνευρισμένος ο Θοδωρής Μαραντίνης με την απόφαση του δικαστηρίου - Η αντίδρασή του έξω από την αίθουσα

Δεν κατέβαλε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη διατροφή της τάξεως των 4.000 ευρώ στην Σίσσυ Χρηστίδου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκνευρισμένος ο Θοδωρής Μαραντίνης με την απόφαση του δικαστηρίου - Η αντίδρασή του έξω από την αίθουσα

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου όσον αφορά την διατροφή των 2 παιδιών τους καθώς όπως φαίνεται ο τραγουδιστής δεν κατέβαλε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη διατροφή της τάξεως των 4.000 ευρώ στην πρώην σύζυγό του, με αποτέλεσμα οι δυο τους να οδηγηθούν στα δικαστήρια (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη με την απόφαση του δικαστηρίου

Τελικά κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο κι ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή αναστολή. Σύμφωνα μάλιστα με την Μάρω Κανελλάκη στο T-live, στο άκουσμα τη απόφασης του δικαστηρίου, ο τραγουδιστής έδειξε εκνευρισμένος καθώς δεν περίμενε να παρθεί μία τέτοια απόφαση, ενώ φαίνεται πως είχε την πρόθεση να καταβάλει όλο το χρηματικό ποσό που εκκρεμεί.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή “T - Live” και ανέφερε μέσα σε όλα πως δεν είναι ικανοποιημένη, καθώς δεν εκπροσωπεί τον εαυτό της, αλλά τα παιδιά της.

«Παιδιά ξέρω πως κάνετε τη δουλειά σας, είναι και η δική μου δουλειά, αλλά επειδή υπάρχουν δυο παιδιά, δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό. Ζητώ συγγνώμη, γιατί κάνετε αυτό που κάνω και εμείς. Δεν θέλω να το κάνω. Σας ζητώ συγγνώμη. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη, γιατί δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, εκπροσωπώ τα παιδιά μου. Ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.