Όλη η αλήθεια για την διαμάχη Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη - Οι λόγοι που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια

Τι έχει συμβεί μεταξύ του πρώην ζευγαριού και των παιδιών τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλη η αλήθεια για την διαμάχη Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη - Οι λόγοι που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια

Στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 4/10 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών του Ο τραγουδιστής φαίνεται να μην πλήρωνε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό γι’ αυτό και η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Οι λόγοι που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Χρηστίδου - Μαραντίνης

Όταν λοιπόν το ζευγάρι χώρισε το 2019, το ποσό για τη διατροφή των παιδιών τους είχε οριστεί στις 4.000 ευρώ αλλά από τότε που ξεκίνησε η πανδημία και συγκεκριμένα το 2020, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως δεν είχε έσοδα από τη δουλειά του και η διατροφή “έπεσε” στα 2.000 ευρώ με ιδιωτικό συμφωνητικό.

Σύμφωνα μάλιστα με την Μάρω Κανελλάκη και το ρεπορτάζ της στην εκπομπή T-live, o Θοδωρής Μαραντίνης κατέβαλε ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ σαν “προκαταβολή” και “κίνηση καλής θέλησης” για τις οφειλές της διατροφής, όμως η Σίσσυ Χρηστίδου υποστήριξε όμως ότι ο πρώην σύζυγός της είχε χρήματα αλλά αδιαφόρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα για αυτό και αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από τον πατέρα της.

Τελικά, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Θοδωρής Μαραντίνης τελικά καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση (δείτε εδώ ποια ήταν η αντίδρασή του μετά το άκουσμα της απόφασης).

Οι πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή “T - Live” και ανέφερε μέσα σε όλα πως δεν είναι ικανοποιημένη, καθώς δεν εκπροσωπεί τον εαυτό της, αλλά τα παιδιά της.

«Παιδιά ξέρω πως κάνετε τη δουλειά σας, είναι και η δική μου δουλειά, αλλά επειδή υπάρχουν δυο παιδιά, δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό. Ζητώ συγγνώμη, γιατί κάνετε αυτό που κάνω και εμείς. Δεν θέλω να το κάνω. Σας ζητώ συγγνώμη. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη, γιατί δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, εκπροσωπώ τα παιδιά μου. Ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.