Δίκη Φιλιππίδη: Απίστευτο σκηνικό μέσα στα δικαστήρια - «Με απέλυσαν επειδή θα κατέθετα υπέρ του»

Ποια είναι η γυναίκα που ξέσπασε σε κλάματα;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δίκη Φιλιππίδη: Απίστευτο σκηνικό μέσα στα δικαστήρια - «Με απέλυσαν επειδή θα κατέθετα υπέρ του»

Συνέχεια δόθηκε σήμερα στην πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, με την κατάθεση της μάρτυρος υπεράσπισής του. Κατά τη διάρκεια αυτής η γυναίκα αποκάλυψε ότι είχε απολυθεί από την δουλειά της στην τηλεόραση, επειδή μαθεύτηκε ότι θα κατέθετε υπέρ του, όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Πολλά παράδοξα έχουν συμβεί ακόμα σε αυτή τη δίκη, καθώς κατά τη σημερινή διαδικασία, αναφέρθηκε από την έδρα ότι ενώ χρειάζεται να κληθεί ως μάρτυρας η Ζέτα Μακρυπούλια, αυτό δεν έχει γίνει αφού υπάρχει αδυναμία επικοινωνίας μαζί της(δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Όσα ομολόγησε με κλάματα η μάρτυρας του Πέτρου Φιλιππίδη

Η εν λόγω γυναίκα υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι απολύθηκε από εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης στην οποία εργαζόταν ως δημοσιογράφος, όταν έγινε γνωστό πως θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Η πρώην συνεργάτιδα μάλιστα του Πέτρου Φιλιππίδη, μην μπορώντας να συγκρατήσει την έντονη φόρτιση που είχε, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αποκάλυψε πως υπήρχαν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο –όπως η Τζένη Διαγούπη– που ζητούσαν από τους ιθύνοντες της εκπομπής να την διώξουν.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου, η πλευρά της εν λόγω εκπομπής απαντά πως η δημοσιογράφος παραιτήθηκε και δεν απολύθηκε. Μάλιστα, επιβεβαίωσαν πως υπήρξαν εντάσεις, οι οποίες όμως δεν αφορούσαν το θέμα του Φιλιππίδη.

«Ουδέν σχόλιο, δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτό» απάντησε η ηθοποιός σε τηλεφωνική επικοινωνία με το T-live.

Τι ισχυρίστηκε ότι είπε η Διαγούπη και έχασε την δουλειά της

Η πρώην συνεργάτιδα του ηθοποιού όταν ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα του ανέφερε πως ήταν νευρικός και πως του άρεσαν οι γυναίκες. Ωστόσο, έχασε τη δουλειά της εξαιτίας της Τζένης Διαγούπη.

«Αγαπούσε τη δουλειά του, ήταν πολύ νευρικός και του άρεσαν οι γυναίκες» και πρόσθεσε ξεσπώντας σε κλάματα: «Τέτοια μέρα έχασα τη δουλειά μου γιατί είχα έρθει μάρτυρας στη δίκη. Η Τζένη Διαγούπη είχε αναφέρει στην ΕΡΤ “Γιατί την έχετε αυτή την κοπέλα εδώ; Θα πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης στον Πέτρο Φιλιππίδη”», αποκάλυψε λέγοντας πως έχασε τη δουλειά της εξαιτίας της.