«Η έδρα ανέφερε το όνομα της λέγοντας...» - Μυστήριο με την Ζέτα Μακρυπούλια στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η έδρα ανέφερε το όνομα της λέγοντας...» - Μυστήριο με την Ζέτα Μακρυπούλια στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Μάλιστα, πολλά γνωστά ονόματα του χώρου έχουν κληθεί να καταθέσουν για διαφορετικούς λόγους. Ανάμεσα τους και η Ζέτα Μακρυπούλια (δείτε τι έχει πει ο δικηγόρος του ηθοποιού).

Η κλήση της κ. Μακρυπούλια, αφορά τη διευκρίνιση που πρέπει να κάνει η ηθοποιός ως προς το αν είχε τεθεί θέμα αντικατάστασης στην παράσταση του έργου “Κουζίνες” που ανέβηκε το 2008 στο “Ήβη”, καθώς σύμφωνα με την πρώτη καταγγέλλουσα ο βιασμός έγινε κατά τη διάρκεια ραντεβού με τον κατηγορούμενο για αντικατάσταση ρόλου στο επίμαχο θεατρικό.

Γιατί δεν έχει λάβει την κλήτευση για τη δίκη Φιλιππίδη η Μακρυπούλια

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, ενώ έχει πραγματοποιηθεί η κλήτευση για να καταθέσει, δεν βρίσκουν την διεύθυνση της.

«Πριν ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία η έδρα ανάφερε το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια λέγοντας πως έχει πραγματοποιηθεί η κλήτευση αλλά δεν έχουν καταφέρει να βρουν την διεύθυνση της. Έτσι ζήτησε από όποιον γνωρίζει κάτι μέσα από την αίθουσα, να βοηθήσουν έτσι ώστε να βρουν την διεύθυνση η κάποιο στοιχείο για να μπορέσει να καταθέσει», είπε η δημοσιογράφος.

Αυτή είναι η πρώτη μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 22/9 η Βίκυ Πρωτογεράκη, η οποία προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους με τα όσα ισχυρίστηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός και δικηγόρος συγκεκριμένα υποστήριξε τον ηθοποιό και μάλιστα αποκάλυψε πως ζήτησε να είναι μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του, μιας και της αρέσει η αλήθεια και δεν πιστεύει τις κατηγορίες για τις οποίες δικάζεται ο γνωστός κωμικός, ενώ πριν μερικές μέρες είχε τονίσει πως όλα αυτά είναι παρατραβηγμένα.

Επίσης, από την πείρα που έχει στη νομική, μπορεί να διακρίνει ποιος είναι βιαστής και ποιος αθώος και στην περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, υποστηρίζει ακράδαντα πως δεν είναι ένοχος.

Όσον αφορά την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, υποστήριξε πως γνωρίζει τα πάντα αλλά μένει στο πλευρό του γιατί τον αγαπάει και ξέρει τι άνθρωπος είναι.