«Είναι παρατραβηγμένα όλα αυτά...» - ''Σάλος'' με τις δηλώσεις Πρωτογεράκη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

«Δεν θεωρώ ότι είναι παιδόφιλος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι παρατραβηγμένα όλα αυτά...» - ''Σάλος'' με τις δηλώσεις Πρωτογεράκη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Η Βίκυ Πρωτογεράκη έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend την Κυριακή 8/5 κάνοντας για άλλη μια φορά δηλώσεις αναφορικά με τις καταγγελίες, που έχουν δεχτεί Φιλιππίδης και Λιγνάδης. Η ηθοποιός έχει εκφράσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό, πως δεν πιστεύει με τίποτα αυτά για τα οποία καταγγέλλονται.

Ίσως παρασύρεται από την προσωπική και φιλική σχέση, που είχε και με τους δύο, γιατί από ότι φάνηκε από τις νέες της τοποθετήσεις εμμένει στην δήλωση της. Έτσι λοιπόν, το πάνελ της εκπομπής αφού παρακολούθησε τη συνέντευξη έδειξε την φανερή ενόχληση του με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Θα έπεφτα από τα σύννεφα αν θεωρούσα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τα έκανε αυτά, δεν το πιστεύω. Είναι πολύ παρατραβηγμένα όλα αυτά. Υπάρχει μια παραπληροφόρηση. υπάρχει ένας τρόπος για να κάνουν τον κόσμο να ασχολείται με τέτοια θέματα και όχι με θέματα ουσίας. Αυτά τα οποία μας καίνε... Δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό και το κους κους. Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, δεν έχει κάνει κανέναν φόνο».

Και συνέχισε για την υπόθεση Λιγνάδη: «Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, όπως και τον πατέρα του, στεναχωρέθηκα όταν έσκασε όλο αυτό. Ο καθένας, αν είναι άνθρωπος, στεναχωριέται και δεν χαίρεται με όλο αυτό. Πόσο μάλλον όταν ξέρει τον άλλον και πόσο πνευματικός άνθρωπος είναι. Έχει τεράστια μόρφωση ο άνθρωπος αυτός που δεν την έχει ο καθένας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πραγματικά χειρότερα πράγματα και έχουν απαλλαχθεί.

Δεν έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ μαζί τους... Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν στο δικαστήριο γιατί δεν θεωρώ ότι είναι παιδόφιλος»

«Θεωρώ τραβηγμένο αυτό που γίνεται με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη πρόκειται να ξεκινήσει την Παρασκευή 18/3 (δείτε εδώ ποιοι θα καταθέσουν κατά του) με τον ηθοποιό να κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δυο απόπειρες βιασμού. Το πρωί μάλιστα της Τρίτης 15/3, η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και αναφέρθηκε στην υπόθεση του ηθοποιού αλλά και στον Γιώργο Κιμούλη.

«Εφόσον θεωρεί κάποιος ότι έχει δυσφημιστεί και δεν έχει κανέναν άλλον τρόπο να το αντιμετωπίσει, προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος μετά από τόσα χρόνια που έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα πάνω στο σανίδι, να βρίσκεται σε αυτή τη δεινή θέση. Κάποια πράγματα θεωρώ ότι πρέπει να γίνονται από την αρχή. Όταν περνάει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά τα ανακαλούμε επειδή υπάρχει ένα κίνημα… Δηλαδή, χωρίς αυτό το κίνημα δεν θα μιλούσαν ποτέ; Και μη μου πουν ότι φοβήθηκαν μη μείνουν χωρίς δουλειά», είπε για τον Γιώργο Κιμούλη.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Θεωρώ ότι είναι πολύ τραβηγμένο. Θεωρώ ότι όλοι οι ηθοποιοί είναι κάπως ρε παιδί μου. Αν δεν είσαι και έτσι δεν μπορείς να κάνεις και θέατρο. Θέλω να πω ότι μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πληθωρικός. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά από όλα αυτά. Εμένα δεν μου αρέσει να στιγματίζονται οι άνθρωποι.

Εγώ στη θέση του θα είχα σιχαθεί τα πάντα. Άνθρωποι που θα είχα βοηθήσει και θα είχαν δουλέψει μαζί μου, σε αυτή τη δύσκολη θέση να μη μιλάνε… Εγώ δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει, μπορεί να είχα αυτοδικήσει κιόλας. Εγώ, η Βίκυ. Πριν με βάλουν μέσα θα είχα αυτοδικήσει. Όποιος μιλάει υπέρ του Πέτρου λιθοβολείται».