Ζητάνε πίσω την Σοφία Χατζηπαντέλη και εκείνη... - Όλο το παρασκήνιο μετά την αποχώρηση της από το GNTM 5

Μαύρη πέτρα που λέμε...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ζητάνε πίσω την Σοφία Χατζηπαντέλη και εκείνη... - Όλο το παρασκήνιο μετά την αποχώρηση της από το GNTM 5

Όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5, η κριτής που έκανε αίσθηση όσο λίγοι, η Σοφία Χατζηπαντέλη, είπε οριστικό αντίο στο παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι ήταν μια κίνηση συμφωνημένη, φαίνεται ότι υπάρχουν σύμφωνα με το Πρωινό κάποιες εκκλήσεις του καναλιού προς την ίδια, προκειμένου να επιστρέψει για περιορισμένες εμφανίσεις, ωστόσο εκείνη δε φαίνεται να ανταποκρίνεται και ιδιαίτερα, αφού έχει τους λόγους της.

Προτού αποχωρήσει πάντως και την wild card της την έδωσε σε ένα μοντέλο από την Κύπρο με πολλά τατουάζ, που δίχασε την επιτροπή(δείτε την εδώ), ενώ φρόντισε να ρίξει και έναν τελευταίο καυγά με την Βίκυ Καγιά με αφορμή μια διαγωνιζόμενη που δεν ήξερε καθόλου να ποζάρει.

Όλο το παρασκήνιο μετά την αποχώρηση της Χατζηπαντέλη

Λεπτομέρειες για την αποχώρησή της παρουσίασε το Πρωινό του ANT1 και η Φωτεινή Πετρογιάννη η οποία είχε όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες.

«Επειδή η παραγωγή ίσως φοβάται για τα νούμερα τηλεθέασης, αν και πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής, κάνανε πρόταση στη Σοφία Χατζηπαντελή να γυρίσει πίσω για μερικές ακόμα εμφανίσεις στην επιτροπή του GNTM 5 αλλά εκείνη έριξε μια μαύρη πέτρα, χωρίς να θέλει να τους ξαναδεί», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θέλει γιατί θεωρεί πως αυτό που έζησε εδώ δεν της ταίριαζε ίσως δεν κέρδισε τίποτα απ’ όλο αυτό με την καριέρα την οποία βιώνει», πρόσθεσε η Φωτεινή Πετρογιάννη κάνοντας περισσότερες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της αποχώρησης της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Χατζηπαντέλη

Η Σοφία Χατζηπαντέλη έκανε συμφωνία μόνο για να βρίσκεται στις οντισιόν, αφού μετά το ID Catwalk, τη θέση της θα πάρει ένα άλλο μοντέλο, η Ελληνοαυστραλέζα, Μαίρη Βιτινάρος. Άρα λοιπόν, στα δυο επεισόδια της νέας εβδομάδας θα δούμε αρχικά την παρουσία της, ωστόσο όταν τελειώσουν οι οντισιόν, θα έχουμε μόνο δυο κριτές, ενώ από την μεθεπόμενη θα είναι τέσσερις.

Μπορεί η Μαίρη Βιτινάρος να είναι πολύ γνωστή στον χώρο του modeling και να έχει πάνω από 100k στο Instagram, ωστόσο στην Ελλάδα αυτό το όνομα δεν είναι γνώριμο στους περισσότερους. Και αυτό συμβαίνει διότι το 29χρονο μοντέλο γεννήθηκε και κατοικούσε στην Αυστραλία. Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι Ελληνίδα, τρίτης γενιάς μεταναστών.

Η καριέρα της απογειώθηκε όταν ξεκίνησε να διαφημίζει εσώρουχα, ενώ πλέον θεωρείται περιζήτητη για καταλόγους εσωρούχων και μαγιό, αλλά και για catwalks, καθώς με το 1,80 ύψος διαθέτει τις σωστές αναλογίες.

Όνειρο που δεν έχει γίνει πραγματικότητα προς το παρόν είναι η ένταξή της στους Άγγελους της Victoria’s Secret. Ωστόσο έχει ήδη συνεργαστεί με άλλους διάσημους οίκους, όπως τον Versace και fashion brands, το Ellipse Lingerie, και το Guess, που την έχουν επιλέξει για το λανσάρισμα των συλλογών τους με μαγιό και εσώρουχα.

Επιπλέον είναι κάτοχος τίτλου από καλλιστεία ομορφιάς, καθώς το 2012 βγήκε αναπληρωματική Miss Universe για την Αυστραλία.

Ένας ακόμα μεγάλος σταθμός στην καριέρα της, ήταν το 2016, όταν πόζαρε με τον πιλότο της F1 Daniel Ricciardo. Την ίδια εποχή οι κακές φήμες τους ήθελαν ζευγάρι, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.