«Χέ@τηκα πραγματικά» - Η επική αντίδραση του Τριαντάφυλλου όταν ενημερώθηκε για την πιθανή αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση

Δεν χαρίστηκε ο Ντάφυ...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Χέ@τηκα πραγματικά» - Η επική αντίδραση του Τριαντάφυλλου όταν ενημερώθηκε για την πιθανή αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση

Μπορεί μεγάλη κουβέντα να έχει ανοίξει μετά την ενημέρωση που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με την πιθανή αποχώρησή του από την τηλεόραση, ωστόσο κάποιοι δεν φαίνεται να συγκινήθηκαν και ιδιαίτερα. Ένας από αυτούς ήταν και ο Τριαντάφυλλος, που ως άνθρωπος που πάντα λέει αυτό που σκέφτεται δεν κρατήθηκε και είπε την άποψή του για τον γνωστό παρουσιαστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μουτσινάς είπε στις 30/9 ότι σκέφτεται να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση ανάλογο με εκείνο της Ελένης Μενεγάκη(δείτε εδώ αναλυτικά). Άγνωστο το αν φταίει η κούραση ή τα χαμηλά νούμερα, το σίγουρο είναι ότι αν αυτό γίνει θα λείψει σε πολλούς, όχι όμως και στον Ντάφυ.

Η επική απάντηση του Ντάφυ στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Μουτσινά από την τηλεόραση

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε ότι θα σταματήσει από την τηλεόραση επειδή δεν θα πάει ο Τριαντάφυλλος καλεσμένος στην εκπομπή του. Ο Ισίδωρος Φίκαρης από το Πρωινό ενημέρωσε σχετικά τον τραγουδιστή και η αυθόρμητη αντίδρασή του ήταν:

«Χεσ…! Χεσ… πραγματικά! Ας σταματήσει, καλύτερα. Στενοχωρήθηκα όταν μου το είπες, θα ακυρώσω τις συναυλίες μου στην Αμερική».

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος εξήγησε για ποιο λόγο αντέδρασε έτσι.

«Όταν είσαι σε μία ζούγκλα, περνάς χίλια δύο, είσαι όπως είσαι και ένας τύπος κάθε μεσημέρι σε κράζει, σε βλέπει η οικογένειά σου, σε βλέπει το παιδί σου, χωρίς να μπορείς να απαντήσεις. Ναι ρε μάγκα, χαλάρωσε λίγο, περνάνε δύσκολα κάποιοι άνθρωποι, δεν χρειάζεται να τους ρίξεις άλλη μία να πάνε στον γκρεμό», είπε.

Πείσμωσε ο Μουτσινάς με τα σχόλια σε βάρος του

«Που με ξέρουν τόσο καλά αυτοί οι άνθρωποι; Εγώ ταράχτηκα… Αλλά εν πάσει περιπτώση, δεν συγκρίθηκα με την Ελένη. Σε τελική ανάλυση όμως συγγνώμη, γιατί να μην συγκριθώ με την Ελένη; Καλύτερη είναι αλλά δεν έχει σημασία. Δε συγκρίθηκα με την Ελένη Μενεγάκη, συγκρίθηκα με την συνάδελφο Ελένη Μενεγάκη. Έχει διαφορά».