Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Όσα δεν γνωρίζατε για την κούκλα πρωταγωνίστρια των «Παγιδευμένων»

Δεν κλέβει μόνο ο Λεβεντογιάννης τις εντυπώσεις στη σειρά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Όσα δεν γνωρίζατε για την κούκλα πρωταγωνίστρια των «Παγιδευμένων»

Οι «Παγιδευμένοι» φαίνεται να είναι μια σειρά που ήρθε για να μείνει, αφού επεισόδιο με το επεισόδιο πηγαίνει όλο και καλύτερα. Πέρα από την πλοκή της που στηρίζεται στο μυστήριο και στο αστυνομικό θρίλερ τις εντυπώσεις κλέβουν και οι δύο πρωταγωνιστές, δηλαδή η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ(Άννα) και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Ειδικά ο τελευταίος παρά την χρόνια παρουσία του στη μικρή οθόνη, στη σειρά αποθεώνεται δεόντως από το γυναικείο κοινό, αφού μια η χαρακτηριστική του κίνηση με το σακάκι και μια η απαράμιλλη γοητεία του που ενισχύεται μέσα από το ρόλο του εισαγγελέα τον κάνει σούπερ ποθητό για τις γυναίκες(δείτε τα σχόλια στο twitter). Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά στα τελευταία επεισόδια και εμείς σας παρουσιάζουμε λίγα λόγια για την ανερχόμενη ηθοποιό που κλέβει τις εντυπώσεις με το ταλέντο αλλά και την εμφάνισή της.

Ποια είναι η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, ωστόσο η καταγωγή της πέρα από την Ελλάδα είναι και από την Πολωνία, χώρα της μητέρας της. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, ενώ μιλάει 4 γλώσσες ελληνικά, αγγλικά, πολωνικά και περσικά.
Οι πρώτες της σπουδές ήταν στο Εθνικό Θέατρο και έχει κάνει και σπουδές στο Actors Center, ενώ ασχολείται και με το μπαλέτο.
Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός ζούσε στο Λονδίνο και επέστεψε στην Ελλάδα τη σειρά «Παγιδευμένοι»
όπου για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ξεχώρισε ανάμεσα σε 120 ηθοποιούς.

Έχει εργαστεί μέχρι και στο Ιράν

Η όμορφη ηθοποιός περιέγραψε τις συνθήκες διαβίωσης της στη χώρα, όταν είχε βρεθεί εκεί για τα γυρίσματα σειράς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1:

«Ο κόσμος είναι τρομερά ανοιχτός ζεστός φιλόξενος. Είναι ίσως ο πιο φιλόξενος λαός που έχω συναντήσει στη ζωή μου και έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου. Είναι πολύ δοτικοί, ευγενείς από τη φύση τους. Με πολύ ενδιαφέρον να μάθουν για μας, για την Ελλάδα τα έθιμα μας, έχουμε πάρα πολλά κοινά, λέξεις ένιωσα σαν δεύτερο σπίτι μου. Έζησα πολύ καιρό εκεί δεν έκλειναν οι κάμερες και γύριζα σπίτι μου. Έγινε σπίτι μου. Με υποδέχθηκαν με αγάπη και ζεστασιά. Ο λαός ως λαός δεν είναι αυτή η καταπίεση που βλέπουμε και που συμβαίνει. Είναι το καθεστώς. Ναι και πως ο καθένας το χρησιμοποιεί», είπε χαρακτηριστικά η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.