Είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς - Η νέα έξοδος του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα

Από κοντά και η Χριστίνα Μπόμπα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς - Η νέα έξοδος του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα

Μπορεί και ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά και η Χριστίνα Μπόμπα να είναι πολυάσχολοι όσον αφορά τα επαγγελματικά τους, ωστόσο πάντα καταφέρνουν να βρουν χρόνο για τα δύο διδυμάκια τους. Ο λόγος για τις Αριάνα και Φιλίππα που βαφτίστηκαν πρόσφατα στη Μύκονο και έχουν κλέψει τις καρδιές των γονιών τους από την πρώτη μέρα που ήρθαν σε αυτό τον κόσμο. Αυτή τη φορά το ζευγάρι βρήκε λίγο χρόνο για να τις βγάλουν για μια πρωινή βόλτα στις κούνιες και η φωτογραφία είναι απλά αξιολάτρευτη.

Η βάπτισή τους στη Μύκονο τα είχε όλα, από 4 νονούς και εντυπωσιακό στολισμό, μέχρι και μια μεγάλη επανασύνδεση. Αυτή του Γιώργου Μαυρίδη με τον Τανιμανίδη μετά το worldparty με το βίντεο(δείτε το εδώ) να μιλάει από μόνο του.

Η φωτογραφία των διδύμων της Μπόμπας και του Τανιμανίδη από τις κούνιες

«Τις καλημέρες μας», γράφει στην ανάρτησή της η γνωστή influencer.

Βόλτα στις κούνιες για Μπόμπα Τανιμανίδη και δίδυμες
instagram - chrismpo

Σπάνιες φωτογραφίες από τη βάπτιση στη Μύκονο

Το Σάββατο (17/9) ήταν μια από τις πιο σημαντικές ημέρες τόσο για τον Σάκη Τανιμανίδη όσο και για τη Χριστίνα Μπόμπα καθώς βάφτισαν τις δίδυμες κορούλες τους, Αριάνα και Φιλίππα στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στην Μύκονο (δείτε εδώ ποιοι είναι οι νονοί τους).

Μάλιστα, για την διακόσμηση το ζευγάρι επέλεξε τις ροζ αποχρώσεις, ενώ ιδιαίτερη πινελιά ήταν διακοσμημένες βουκαμβίλιες στην εκκλησία. Φυσικά, ένα από τα πρόσωπα που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης καθώς τους είδαμε πρώτη φορά μαζί μετά από αρκετά χρόνια μετά από την έντονη διαφωνία τους που είχε καταλήξει σε ένα τηλεοπτικό "διαζύγιο".

Φυσικά, οι αναρτήσεις στα social media δεν έλειψαν μιας και όσοι ήταν καλεσμένοι δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν τρυφερές στιγμές. Μάλιστα, η μητέρα του γνωστού παρουσιαστή πόσταρε κάποιες σπάνιες φωτγορφίες από την ιδιαίτερη ημέρα κι από την άλλη στην ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε την πιο τρυφερή λεζάντα: «Μια από τις πιο όμορφες γιορτές της ζωής μας! Βαφτίσαμε τα κοριτσάκια μας! Πάντα άξιοι οι νονοί μας».

Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη Σπάνια φωτογραφία της μητέρας του Σάκη Τανιμανίδη