Τους κοιτούσε όλο το εμπορικό κέντρο - Η εκρηκτική εμφάνιση της Γιώτας Ιωαννίδου μέρα μεσημέρι στο πλευρό του Snik

Αγκαλιές και φιλιά σε κοινή θέα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τους κοιτούσε όλο το εμπορικό κέντρο - Η εκρηκτική εμφάνιση της Γιώτας Ιωαννίδου μέρα μεσημέρι στο πλευρό του Snik

Άλλο να αιωρούνται φήμες κι άλλο να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία... Η είδηση ότι ο Snik, μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχει νέο κορίτσι στην καρδιά του κυκλοφόρησε πριν από μήνες στο διαδίκτυο από τη Soula Glamorous, εμείς αυτή την εβδομάδα επιβεβαιώνουμε και σας δίνουμε τα αποδεικτικά στοιχεία.

Η σχέση τους ξεκίνησε περίπου πριν από 4 μήνες και ο έρωτάς τους καλά κρατάει μέχρι σήμερα καθώς φαίνεται... Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννούλη, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, και τη Γιώτα Ιωαννίδου, μοντέλο στο επάγγελμα, που ο φακός τού YOU τούς έπιασε αποκλειστικά την περασμένη Πέμπτη σε τρυφερά στιγμιότυπα σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να κάνουν τις αγορές τους.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ντυμένοι σε πλήρη αντίθεση χρωματικά, εκείνος total black και εκείνη στα λευκά, έκαναν τον περίπατό τους και, αφού ήπιαν τον καφέ τους, αποχώρησαν αγκαλιά. Το “φρέσκο” ζευγάρι της πόλης δεν κάνει πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις και αποφεύγει τον φωτογραφικό φακό γενικότερα, άλλωστε προτιμούν να κάνουν συχνά αποδράσεις εκτός Ελλάδας, όποτε έχουν και οι δύο ελεύθερο χρόνο, αφού και η Γιώτα βρίσκεται περισσότερο στη Θεσσαλονίκη όπου δουλεύει σε μαγαζιά εστίασης αλλά και ως μοντέλο κάνοντας φωτογραφίσεις και βιντεοκλίπ.

Αγκαλιές και φιλιά σε κοινή θέα για Snik και Γιώτα

Γιώτα και Snik

Γιώτα και Snik περιοδικό you
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 5/10, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ

Από μοντέλο σε μοντέλο...

Αντιδραστικός, αντισυμβατικός, για κάποιους αιρετικός, αλλά παρόλα αυτά ο Snik φαίνεται όχι μόνο να έχει μια ερωτευμένη και ευαίσθητη καρδιά αλλά και μια ιδιαίτερη... συμπάθεια στον χώρο του modelling, αφού, μετά την σχέση του με την Ηλιάνα, βρέθηκε στην αγκαλιά της Γιώτας... Κι ενώ όλοι βρισκόμαστε σε αναμονή για την νέα του ταινία, “Snik the movie”, που θα έχει σαν θέμα τα δέκα τελευταία χρόνια της ζωής του, σε παραγωγή δική του και ημερομηνία προβολής στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022, με την υπογραφή της Showtime productions, πολλοί αναρωτιούνται αν τελικά, όπως αρχικά είχε ειπωθεί, θα παίξουν τα δύο αγαπημένα του κορίτσια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Γιώτα Ιωαννίδου.