Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Θοδωρής Μαραντίνης: 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για τον τραγουδιστή!

Η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες

Θοδωρής Μαραντίνης: 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για τον τραγουδιστή!
NDP Photo Agency
News 05.10.2022 07:45
Από Youweekly Team

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 4/10 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης για τα παιδιά τους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, το πρώην ζευγάρι, που αποφάσισε να διαλύσει τον γάμο του τον Απρίλιο του 2019, οδηγήθηκε στα δικαστήρια έτσι ώστε να λύσει τις διαφορές που υπάρχουν όσον αφορά τη διατροφή των δύο παιδιών τους.

Όταν λοιπόν το ζευγάρι χώρισε το 2019, το ποσό για τη διατροφή των παιδιών τους είχε οριστεί στις 4.000 ευρώ αλλά από τότε που ξεκίνησε η πανδημία και συγκεκριμένα το 2020, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως δεν είχε έσοδα από τη δουλειά του και η διατροφή “έπεσε” στα 2.000 ευρώ με ιδιωτικό συμφωνητικό.

Σύμφωνα μάλιστα με την Μάρω Κανελλάκη και το ρεπορτάζ της στην εκπομπή T-live, o Θοδωρής Μαραντίνης κατέβαλε ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ σαν “προκαταβολή” και “κίνηση καλής θέλησης” για τις οφειλές της διατροφής, όμως η Σίσσυ Χρηστίδου υποστήριξε όμως ότι ο πρώην σύζυγός της είχε χρήματα αλλά αδιαφόρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα για αυτό και αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από τον πατέρα της.

Τελικά, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Θοδωρής Μαραντίνης τελικά καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή “T - Live” και ανέφερε μέσα σε όλα πως δεν είναι ικανοποιημένη, καθώς δεν εκπροσωπεί τον εαυτό της, αλλά τα παιδιά της.

«Παιδιά ξέρω πως κάνετε τη δουλειά σας, είναι και η δική μου δουλειά, αλλά επειδή υπάρχουν δυο παιδιά, δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό. Ζητώ συγγνώμη, γιατί κάνετε αυτό που κάνω και εμείς. Δεν θέλω να το κάνω. Σας ζητώ συγγνώμη. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη, γιατί δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, εκπροσωπώ τα παιδιά μου. Ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εκνευρισμένος ο Θοδωρής Μαραντίνης με την απόφαση του δικαστηρίου - Η αντίδρασή του έξω από την αίθουσα

Θοδωρής Μαραντίνης: Η καταγωγή, η ηλικία και το πολύκροτο διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου

Share