Στο νοσοκομείο η Τζο Λαζοπούλου - «Με περιμένει μακρύς και δύσκολος δρόμος μέχρι να επανέλθω»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / jolazopoulou
Instagram / jolazopoulou

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Τζο Λαζοπούλου έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, κάτι που αποκάλυψε η ίδια μέσα από μερικές φωτογραφίες, ενώ για μια επέμβαση χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο πριν μερικές μέρες και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Οι φωτογραφίες της Τζο Λαζοπούλου μέσα από το νοσοκομείο

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δυο φωτογραφίες μαζί με τον σύζυγό της μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε ένα πρόβλημα που στον ώμο της για αυτό και έπρεπε να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση.

«Πρησμένη σαν τον Shrek, ταλαιπωρημένη όσο ποτέ αλλά τουλάχιστον με το πρώτο χαμόγελο αισιοδοξίας εδώ και καιρό, πλάι στον φύλακα άγγελο μου… Με περιμένει μακρύς και δύσκολος δρόμος ακόμα μέχρι να επανέλθω, η επέμβαση στον ώμο έχει πολύ πόνο και τεράστιες δυσκολίες στην καθημερινότητα, αλλά οι δυσκολίες είναι για να τις ξεπερνάμε και να βγαίνουμε δυνατότεροι… Και τελικά ποτέ δε ξέρεις πόσο δυνατός είσαι μέχρι να χρειαστεί να το μάθεις…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Τζο Λαζοπούλου.

Οι φωτογραφίες της Τζο Λαζοπούλου μέσα από το νοσοκομείο
Instagram / jolazopoulou

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια

Η πρώτη φορά που βρέθηκε στην Αθήνα ήταν το 2003, στο «Super Idol», ωστόσο δεν έμεινε. Επέστρεψε στη γενέτειρά της καθώς υπήρχαν ακόμα πράγματα και κυρίως πρόσωπα που την κρατούσαν εκεί. «Αυτό ήταν ένα λάθος που έκανα παλιότερα: ότι έβαζα σε πρώτη μοίρα τα προσωπικά μου ακόμα και σε κομβικά σημεία», μου λέει ξεκινώντας τη συζήτησή μας. «Νομίζω ότι το έχω τιθασεύσει πια», συνεχίζει εκ του ασφαλούς, όπως θα συνειδητοποιήσω αργότερα, αφού πλέον τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της μοιάζει να βρίσκεται σε απάγκιο λιμάνι έπειτα από πολλά χρόνια περιπετειώδους περιπλάνησης.

«Οταν κατέβηκα μόνιμα στην Αθήνα το 2006 ίσα που πρόλαβα τις καλές μέρες», μου εξομολογείται. «Είπα και μερικά λαϊκά τραγούδια σε μεγάλες πίστες αλλά δεν μου έβγαινε. Χαίρομαι όμως που το δοκίμασα και είμαι σίγουρη για την επιλογή μου. Τον Τάκη από τους C:Real τον είχα γνωρίσει και νωρίτερα, ωστόσο δεν είχαμε συνεργαστεί τότε για άλλους λόγους. Οταν αργότερα με είδε τυχαία on stage, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε για ένα live. Το ένα live έγιναν δύο και έτσι προέκυψε η σταθερή συνεργασία με το γκρουπ. Μου αρέσει η φάση της μπάντας. Να μοιράζομαι και τις καλές στιγμές και τις κακές. Οι πρόβες, η ενέργεια που ανταλλάσσεις», λέει με ενθουσιασμό και για το καινούριο τραγούδι που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Απρίλιο.