«Αισθανόμαστε όλοι πολύ άβολα και...» - Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά στη δικαστική διαμάχη Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη

«Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αισθανόμαστε όλοι πολύ άβολα και...» - Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά στη δικαστική διαμάχη Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη

Δικαστικά αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης, με το ζευγάρι το μεσημέρι της Τρίτης 4/10 να βρίσκεται στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Τελικά, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς κατηγορείται ότι δεν πλήρωνε τη διατροφή των παιδιών του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (δείτε εδώ τους διαλόγους του ζευγαριού μέσα στο δικαστήριο). Το εν λόγω θέμα έπαιξε φυσικά το πρωί της Τετάρτης 5/10 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με την παρουσιάστρια να τοποθετείται, αφού πρώτη έμεινε σιωπηλή για αρκετή ώρα, με αρκετούς αναστεναγμούς ανάμεσα.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά στη δικαστική διαμάχη Μαραντίνη - Χρηστίδου

«Καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι ένα θέμα πολύ λεπτό και αισθανόμαστε όλοι πολύ άβολα, το ίδιο και η ίδια. Εγώ κρατάω αυτό που είπε η Σίσσυ, ότι βρίσκομαι εδώ γιατί υποστηρίζω τα παιδιά μου.

Δεν θέλω να το σχολιάσω. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι εκτιμώ έναν άνθρωπο, ο οποίος παρ’ ότι έχει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, υπερασπίζει τον εαυτό του γιατί ο νόμος είναι για όλους. Δεν το αφήνει στην άκρη γιατί μπορεί κάποιος να γράψει κάτι»

Η Έλενα Χριστοπούλου από την πλευρά της, είπε: «Αν δεν το έχει περάσει κάποιος αυτό, αυτή τη διαδικασία, αυτή τη διαπόμπευση, αυτούς τους πομπώδεις τίτλους που είναι σχεδόν θρίλερ, δεν μπορεί να καταλάβει καθόλου. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω, δεν έχω σάλιο».

Τι είπε από την μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας για το πρώην ζευγάρι

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι σκληρό όπως και να ‘χει. Είμαι χωρισμένος πατέρας και δεν μπορώ να πάρω καμία θέση και το αντιλαμβάνεστε. Είναι λεπτά τα ζητήματα γιατί υπάρχουν και παιδιά.

Είναι όμως σκληρό. Καταλαβαίνω και τη μία και την άλλη πλευρά αν δεν είχε λεφτά. Ωστόσο η δικαιοσύνη έκρινε ότι πρέπει να δίνει τα λεφτά ο κ. Μαραντίνης. Και η Σίσσυ δεν το έκανε γι’ αυτήν, αλλά για τα παιδιά της. Και ο Μαραντίνης είναι στοργικός πατέρας. Δεν ξέρω αν δίνει ή δεν δίνει λεφτά, προφανώς δεν δίνει. Τον είδα με τα παιδιά του στα Καλύβια σε μία παραλία το καλοκαίρι και έπαιζαν».