Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε στείλει εξώδικο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου - Όλο το παρασκήνιο

Ο κακός χαμός μεταξύ του πρώην ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε στείλει εξώδικο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου - Όλο το παρασκήνιο

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση της δικαστικής διαμάχης μεταξύ Θοδωρή Μαραντίνη και Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Έτσι, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς από το 2020 δεν είχε δώσει στην πρώην σύζυγό του τα χρήματα για τη διαβίωση των δύο παιδιών τους (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απόφαση).

Το εξώδικο που είχε στείλει ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Έλα Χαμογέλα

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 5/10, η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2019, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το Έλα Χαμογέλα στο Open, το τραγούδι τίτλων ήταν του Θοδωρή Μαραντίνη.

Ωστόσο, εκείνος, μέσα σε μια νύχτα αποφάσισε να στείλει εξώδικο στην εκπομπή προκειμένου να αποσυρθεί το εν λόγω τραγούδι, με την Σίσσυ Χρηστίδου, πάντα διακριτική, να κάνει πράξη την επιθυμία του πρώην συζύγου της, χωρίς να δώσει παραπάνω έκταση.

Οι διάλογοι Θοδωρή Μαραντίνη και Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από το δικαστήριο

Ο δικηγόρος του Θοδωρής Μαραντίνη, αρχικά, ανέφερε ότι: «Πριν δύο χρόνια είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δε στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας "γκρεμίστηκε". Και μπράβο σας για αυτό».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου είπε: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις και εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε τη διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από "κακοβουλία"».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορωνοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω, αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρεψε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση».

Ο πατέρας του υποστήριξε: «Ο γιος μου "ξέμεινε" από λεφτά και του έδωσα 10.000 ευρώ. Πληρώθηκαν οι συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα, δόσεις στην εφορία, όπως και δόσεις αυτοκινήτου. Δεν έχει κλείσει συναυλίες προς το παρόν και έχει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια μου να φάνε στο σπίτι τους. Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά. Πάντως η κα. Χρηστίδου μέσα στην πανδημία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα. Κορυφώθηκε η δουλειά της. Έχει και δικό της κανάλι στο youtube. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά».