«Υπήρχαν δύσκολα χρόνια αλλά...» - "Ράκος" ο Θέμης Αδαμαντίδης στην κηδεία της μητέρας του

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Υπήρχαν δύσκολα χρόνια αλλά...» -

Στην κάμερα της εκπομπής του Πρωινού και τον Γιάννη Μαλλιαρό μίλησε το πρωί της Τετάρτης 5/10 ο Θέμης Αδαμαντίδης, λίγο μετά την πολιτική κηδεία της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας 3/10.

O γνωστός τραγουδιστής έφτασε λίγα λεπτά πριν από τις 12 στο κοιμητήριο Καισαριανής και ήταν φανερά συγκινημένος, το ίδιο και η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη και παραχώρησαν αρχικά δηλώσεις στην Super Κατερίνα (δείτε τις εδώ).

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη στη κηδεία της μητέρας του

«Ευχαριστώ παιδιά. Ευχαριστώ και όλους τους φίλους που ήρθαν εδώ. Έχω να θυμάμαι μόνο αγάπη. Μπορεί να υπήρχαν δύσκολα χρόνια, πάντα μας φρόντιζαν και ο πατέρας και η μητέρα. Ήταν δίπλα μας και μας έδιναν πολλή αγάπη. Μου έλεγε να έχω δύναμη και να τα καταφέρνω. Μου είχε εμπιστοσύνη. Πηγαίναμε με την σύντροφό μου και τη βλέπαμε σχεδόν κάθε ημέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πάντα η μητέρα μου είχε να δώσει ευχές», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Το "αντίο" της Βαρβάρας Κίρκη στην μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε το μεσημέρι της Τρίτης 4/10 μια φωτογραφία της ίδιας με την μητέρα του τραγουδιστή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την οποία και συνόδευσε με ένα σπαρακτικό κείμενο.

«Είσαι η πιο γλυκιά γυναίκα, μάνα, γιαγιά, πεθερά!!! Άνοιξες την αγκαλιά σου, με ξεχώρισες γιατί είδες ευτυχισμένο το παιδί σου κοντά μου!! Ότι υποσχεθήκαμε οι 3 μας θα γίνει πράξη σύντομα... Δεν θα σε ξεχάσω!! Ήμουν μοναδική για εσένα αλλά να ξέρεις και για εμένα ήσουν!! Σαγαπώ πολύ πολύ!!!, έγραψε χαρακτηριστικά η Βαρβάρα Κίρκη.

undefined