Πένθος για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Έφυγε από την ζωή ο πεθερός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Βοϊτεκ

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι καθώς από την ζωή έφυγε σε ηλικία μόλις 89 ετών ο αγαπημένος της πατέρας και πεθερός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βοϊτεκ Γκραμπόφσκι. Να τονίσουμε πως η κηδεία του θα γίνει τις επόμενες μέρες στο Λονδίνο μιας και το ζεύγος είχε ήδη βρεθεί εκτάκτως στο Λονδίνο αφού κατάσταση της υγείας του πατέρα της είχε επιδεινωθεί.

Λίγα λόγια για τον Βοϊτεκ Γκραμπόφσκι;

Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Κυριάκος Μητσοτάκης

«Τσακωνόμαστε πάντα για....» - Τι συμβαίνει όταν κλείνουν οι πόρτες στο σπίτι Μαρέβα και Κυριακού Μητσοτάκη

Το πρωί της Τρίτης 20/9 ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην ραδιοφωνική ψυχαγωγική εκπομπή του Sfera Fm με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιανό, Νάνσυ Αντωνίου και Παναγή Τζωρτζάτο.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον λόγο που τσακώνεται με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα σε πρόσφατη έξοδό της.

«Η μεγάλη διαφορά είναι η θέρμανση ή η ψύξη», είπε για τη θερμοκρασία που θα μπαίνει το κλιματιστικό και το αν αυτό είναι καινούργιας τεχνολογίας και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Εδώ διαφωνούμε και με τη γυναίκα μου, εμείς τσακωνόμαστε πάντα για το air condition.

Αλλά επειδή τώρα έπρεπε να βάλω… Βάζαμε το air condition στους 25 και στους 26 βαθμούς και εγώ ζεσταινόμουν, αντίθετα το χειμώνα θα πάμε δυο βαθμούς (πιο κάτω). Το να ρίξεις τη θερμοκρασία ή να την αυξήσεις ανάλογα δυο βαθμούς κάνει πολύ μεγάλη διαφορά. Όπως κάνει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά -και για αυτό και το πρόγραμμα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία- η αντικατάσταση του» αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο λόγος που τσακώνεται Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα

Ο Βοϊτεκ Γκραμπόφσκι, έφυγε σε πολύ μικρή ηλικία, στη διάρκεια του πολέμου, από την Πολωνία για το Λονδίνο. Δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά, με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του φαρμάκου, ενώ συνέχισε την οικογενειακή παράδοση ως συλλέκτης έργων τέχνης και ήταν ιδιοκτήτης της ομώνυμης γκαλερί στο Λονδίνο.