Ντυμένη στα λευκά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη - Τράβηξε όλα τα βλέμματα η Μαρέβα σε έξοδο τους

"Έκλεψαν" τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ντυμένη στα λευκά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη - Τράβηξε όλα τα βλέμματα η Μαρέβα σε έξοδο τους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η αγαπημένη του σύζυγος, Μαρέβα έδωσαν το παρών στο Ηρώδειο με αφορμή την μεγάλη συναυλία της Νταϊάνα Κραλ. Συγκεκριμένα, η κάμερα του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε μαζί όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε χωρίς σακάκι, ενώ από την άλλη η Μαρέβα επέλεξε να ντυθεί στα λευκά.

Μάλιστα, η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε και τα γενέθλιά της όπου μεταξύ άλλων τα γιόρτασε δίπλα με τα αγαπημένα της πρόσωπα καθώς ακόμη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίστασε να την ευχηθεί χρόνια πολλά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Κοινή έξοδος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα

Κυριάκος Μητσοτάκης - Μαρέβα

Μαρέβα - Κυριάκος Μητσοτάκης

Φωτογραφία Μαρέβας και Μητσοτάκη

Το Twitter "κατακεραύνωσε" χωρίς τέλος την Μαρέβα Μητσοτάκη - Τι συνέβη;

Την Μεγάλη Παρασκευή 22/4 η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκαν στην ακολουθία του Επαφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μεϊντάνι Χαλέπας.

Όπως ήταν λογικό τα βλέμματα ήταν στραμμένα επάνω τους καθώς δεν άργησαν και τα σχόλια σχετικά με τις στυλιστικές επιλογές που είχαν κάνει για την συγκεκριμένη περίσταση. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει απασχολήσει με το σύνολό της.

Από την άλλη, στους χρήστες του Twitter τίποτα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο καθώς ολοένα και περισσότερα αρνητικά σχόλια υπάρχουν σχετικά με την εικόνα της συζύγου του πρωθυπουργού.

Τα σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση της Μαρέβας