«Δεν έχουμε επαφές με τον Δημήτρη Παππά, αλλά...» - Η αναφορά της Ζόζεφιν στον πρώην σύντροφό της

Όλα όσα δήλωσε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν έχουμε επαφές με τον Δημήτρη Παππά, αλλά...» - Η αναφορά της Ζόζεφιν στον πρώην σύντροφό της

Στην κάμερα της εκπομπής, «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Ζόζεφιν η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Παππά ο οποίος μάλιστα έγινε πρώτη φορά πατέρας πριν από λίγες ημέρες -δείτε εδώ την βίντεο την ώρα του τοκετού.

Οι δηλώσεις της Ζόζεφιν για τον Δημήτρη Παππά

«Δεν του έχω ευχηθεί για το παιδί του, αλλά θα το κάνω τώρα. Έμαθα ότι γέννησε η γυναίκα του, τους εύχομαι τα καλύτερα, καλότυχο να είναι και πάντα υγεία. Δεν έχουμε επαφές με τον Δημήτρη, αλλά βλέπω που και που τη Χριστίνα».

Όσο για τα επαγγελματικά της η ίδια ανέφερε: «Είμαστε στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ για το τραγούδι Πυρκαγιά. Έχω πάντα θέματα με τα μαλλιά, φουντώνουν, τι να κάνω; Το χορευτικό το κάνω και 50 φορές για να είναι σωστό το πλάνο. Θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision.

Μου έστειλαν ένα τραγούδι που θα μπορούσα να πάω με αυτό στη Eurovision, αλλά δεν μου ταίριαζε. Στεναχωριέμαι όταν διαβάζω αρνητικά σχόλια, αλλά δεν δίνω σημασία αν δεν είναι με καλή διάθεση. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν είχα».

«Αυτό που θα ήθελα να κάνω πάρα πολύ...» - Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ζόζεφιν

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Παρασκευής 2/9 η γλυκιά και πολύ ταλαντούχα Ζόζεφιν, και το πρωί του Σαββάτου 3/9 στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, στις οποίες παρότι δεν την έχουμε συνηθίσει, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ αποκάλυψε και κάτι που θέλει να κάνει πολύ στο μέλλον.

«Στην ζωή μου είμαι πάρα πολύ καλά. Στα προσωπικά μου δεν έχω κάτι αυτήν την περίοδο και έχω αφιερωθεί στη δουλειά μου, μιας και το καλοκαίρι έκανα πάνω από 34 συναυλίες. Στα άμεσα σχέδιά μου, αυτό που θα ήθελα να κάνω πάρα πολύ είναι να πάω στην Eurovision και να προσπαθήσω για το καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.