Έγκυος με δίδυμα στα 48 της πασίγνωστη ηθοποιός

Δείτε την αντίδρασή της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έγκυος με δίδυμα στα 48 της πασίγνωστη ηθοποιός

Μπορεί στην εγχώρια showbiz να έχουμε τη μία εγκυμοσύνη πίσω από την άλλη, ωστόσο φαίνεται ότι και στο εξωτερικό είναι μια εξαιρετικά γόνιμη περίοδος. Και αυτό γιατί μια πασίγνωστη αμερικάνα ηθοποιός, την οποία έχουμε δει σε αμέτρητες ταινίες, είναι έγκυος σε δίδυμα και μάλιστα στην ηλικία των 48.

Σε επίπεδο Ελλάδας πάντως είχαμε ήδη δυο γέννες σήμερα, τη μία της Ιωάννας Σιαμπάνη και την άλλη της Σοφίας Λεοντίτση(δείτε την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο). Και οι δύο να υπενθυμίσουμε ότι έχουν υπάρξει διαγωνιζόμενες στο My Style Rocks.

Aυτή είναι η ηθοποιός που έμεινε έγκυος στα 48 της

Ο λόγος για την Χίλαρι Σουάνγκ, η οποία μάλιστα το ανακοίνωσε ως έκπληξη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της.

Η Χολιγουντιανή σταρ, βρέθηκε καλεσμένη στο «Good Morning America» και ανακοίνωσε στον τηλεοπτικό αέρα, ότι είναι έγκυος. Όπως αποκάλυψε, εκείνη και ο σύζυγός της, Φίλιπ Σνάιντερ, περιμένουν δίδυμα. «Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο πράγμα είναι ότι θα γίνω μαμά. Και όχι μαμά ενός αλλά δύο παιδιών. Δεν μπορώ να το πιστέψω» είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Σουάνκ εξήγησε πως αισθάνεται πολύ ωραία που πλέον μπορεί να το συζητάει και να το μοιράζεται με τον κόσμο. «Νιώθω τέλεια αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά, αποκαλώντας την εξέλιξη στη ζωή της μία ευλογία, το απόλυτο θαύμα.

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στην εκπομπή, η Χίλαρι Σουάνκ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μικρά καρέ με την ίδια να δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η Χίλαρι Σουάνκ (Hilary Ann Swank, 30 Ιουλίου 1974) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός ταινιών, βραβευμένη με δύο Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λίνκολν της Νεμπράσκα, στις 30 Ιουλίου του 1974. Ήταν ανακάλυψη της παραγωγού Suzy Sachs, η οποία την εντόπισε και την ενθάρρυνε στην ηθοποιία της σε παιδικές παραστάσεις, από την ηλικία ακόμη των 9 ετών. Από μικρή ήταν ιδιαίτερα αθλητική, αφού συμμετείχε επιτυχημένα τόσο σε κολυμβητικούς αγώνες κατηγορίας Junior (τύπου Ολυμπιάδας), όσο και στο οικείο πρωτάθλημα της Ουάσινγκτον.

Το καλλιτεχνικό της ντεμπούτο το πραγματοποίησε στα 1992, στο Λος Άντζελες, όπου είχε εγκατασταθεί με τη μητέρα της, δυο χρόνια νωρίτερα. Έπαιξε στην ταινία Buffy the Vampire Slayer. Το 1994 πρωταγωνίστησε στο The Next Karate Kid, ενώ το 1999 επιλέχθηκε μεταξύ εκατοντάδων υποψηφίων για το ρόλο του Μπράντον Τίνα στο Boys Don't Cry, χάρις στον οποίο κέρδισε το πρώτο της βραβείο Όσκαρ. Για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του χαρακτήρα που υποδύθηκε, η Σουάνκ έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της και έζησε σαν αγόρι για έναν ολόκληρο μήνα. Το αποκορύφωμα της κινηματογραφικής της πορείας ήρθε το 2004 με την ταινία Million Dollar Baby σε σκηνοθεσία του Κλιντ Ίστγουντ, που της χάρισε το δεύτερο Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού και επιπλέον μια Χρυσή Σφαίρα.