«Κάποιες φορές αναγκάζομαι...» - Η Τζούλια Νόβα αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με το μωράκι της

Τα έχει αυτά κάθε νέα μανούλα...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Κάποιες φορές αναγκάζομαι...» - Η Τζούλια Νόβα αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με το μωράκι της

Η Τζούλια Νόβα, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τη ζωή της μητέρας έκανε ένα μικρό Q&A στο instagram προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις των followers της. Στη συζήτηση φυσικά μονοπώλησε και το μωράκι της, για την ανατροφή του οποίου παραδέχτηκε ότι αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες και θα χρειαστεί περισσότερη βοήθεια.

Η ίδια αλλά και ο σύζυγός της Μιχάλης Βιτζηλαίος μπορεί να είναι νέοι γονείς, ωστόσο δε θέλουν να στερηθούν τίποτα για αυτό και φροντίζουν από αυτή την ηλικία να παίρνουν τη μικρή μαζί παντού. Μάλιστα πολλοί εξεπλάγησαν όταν είδαν ότι το ζευγάρι ανέβηκε τον Όλυμπο με το μωρό στην πλάτη με το βίντεο(δείτε το εδώ) να κόβει την ανάσα. Στην καθημερινότητα ωστόσο για τα επόμενα χρόνια φαίνεται πως η μαμά Τζούλια θέλει περισσότερη βοήθεια.

Η δυσκολία που αντιμετωπίζει η Τζούλια Νόβα με το μωρό της

Μεταξύ άλλων η Τζούλια Νόβα ρωτήθηκε για το αν έχει βοήθεια στο σπίτι με την κορούλα της, με την ίδια να αποκαλύπτει πως το τελευταίο διάστημα είναι μόνη της και να περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

«Για να λέμε την αλήθεια το τελευταίο διάστημα είμαι λίγο μόνη μου. Έχω τη μαμά μου που μπορεί να έρθει 1-2 φορές την εβδομάδα να την κρατήσει, για να πάω ή κομμωτήριο ή να βγω μια βόλτα. Έχω και την πεθερά μου, που επειδή εργάζεται ντρέπομαι να της ζητήσω βοήθεια. Κάποιες φορές αναγκάζομαι, όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Αλλά πιο πολύ την κρατάω μόνη μου. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά τι να κάνεις; Ήθελα μωρό και πρέπει να το δεχθώ. Μεγαλώνουν όμως γρήγορα τα μωράκια. Για πότε θα πάει σχολείο, θα μεγαλώσει, θα βρει αγόρι και θα μας αφήσει. Ούτε καν που θα το καταλάβει», είπε η Τζούλια Νόβα.

Περνούν και μόνες τους καλά παρά τις δυσκολίες

Η Τζούλια Νόβα είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Όπως είναι λογικό, η ίδια είναι αχώριστη με την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο -δείτε εδώ την αποκάλυψη της για το σπάνιο περιστατικό με την κόρη της.

Έτσι λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε πώς περνά το Σαββατόβραδο στο σπίτι με την οικογένειά της.

Μάλιστα, στο σχετικό βιντεάκι δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κανονικά η ώρα αυτή ήταν η ώρα ύπνου, αλλά οι γείτονες έχουν πάρτι και γίνεται χαμούλης έξω, έχουμε ξεμείνει εδώ να χορεύουμε κι εμείς, μέχρι να τελειώσει το πάρτι και να κοιμηθούμε».