"Γιατί τελικά όποιος κι αν φύγει από τη ζωή μας..." - Η σπαρακτική ανάρτηση της Εβελίνας Παπούλια

Η απώλεια που της στοίχισε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram - @evelina_papoulia_official
Instagram - @evelina_papoulia_official

Δεν θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς ενεργή χρήστη των social media αλλά... κάθε ανάρτησή της έχει την δική της σημασία. Η Εβελίνα Παπούλια συνηθίζει να χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για να δημοσιεύει πράγματα που αφορούν περισσότερο τα επαγγελματικά της ασχέτως αν τον τελευταίο καιρό κάνει και πολλές αναρτήσεις με την κούκλα κόρη της (δείτε εδώ).

Το βράδυ της Τετάρτης 5/10 η Εβελίνα θέλησε να συστήσει στους followers της τον μπαμπά της, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, αλλά για πάντα στην καρδιά και το μυαλό της.

Η ανάρτηση της Εβελίνας Παπούλια

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Δεν έβρισκα ούτε μια φωτογραφία…Βρέθηκε όμως μια έτσι απρόσμενα… Σας συστήνω τον μπαμπάκα μου!!! Τον υπέροχο μπαμπάκα μου!!! Γιατί τελικά οποίος και αν φύγει απ τη ζωή μας πάντα θα κάνει την εμφάνιση του με απροσδόκητους τρόπους!! Ναι… και εγώ σ’ αγαπώ!»

Είναι μαζί 7 χρόνια - Αυτός είναι ο σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια

Η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, αυτό που είναι αρκετά γνωστό είναι το γεγονός πως εδώ και 7 χρόνια είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Σταύρο ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Βέβαια, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους έχει "τσακώσει" σε βραδινές εξόδους που έχουν κάνει κατά καιρούς μαζί. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, το ζευγάρι φαίνεται να είναι τρελά ερωτευμένο.

Εβελίνα Παπούλια μαζί με τον σύντροφό της

Ο σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια, Σταύρος

Εβελίνα Παπούλια