Με μαύρο μπικίνι και αλυσίδα σώματος - Η πόζα της Αφροδίτης Λιάντου πάνω σε μαύρο φουσκωτό σκάφος

Έχει το κορμί της μαμάς της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μαύρο μπικίνι και αλυσίδα σώματος - Η πόζα της Αφροδίτης Λιάντου πάνω σε μαύρο φουσκωτό σκάφος

Η Αφροδίτη Λιάντου έχει απίστευτη ομοιότητα με την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια. Όχι μόνο σε πρόσωπο αλλά και σώμα, καθώς και οι δυο έχουν αναλογίες που εντυπωσιάζουν. Η νεαρή ηθοποιός παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την παράσταση που συμμετέχει (πρόσφατα πήγε να την δει και ο σύντροφός της), ξέκλεψε λίγο χρόνο και απόλαυσε τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από τις ομορφιές που απόλαυσε κάνοντας βόλτες με φουσκωτό σκάφος.

Οι φωτογραφίες της Αφροδίτης Λιάντου με μαγιό

Φορώντας μαύρο μπικίνι και αλυσίδα σώματος στη μέση τους εντυπωσίασε όλους με το σώμα της! Το σημείο μάλιστα που βρισκόταν ήταν εκπληκτικό.

Το σπίτι της στην Αθήνα

Η νεαρή πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς έχει δείξει το ταλέντο της από την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά του Mega και το μόνο σίγουρο είναι πως έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της.

Όπως όλοι γνωρίζουν, η Αφροδίτη Λιάντου είναι κόρη της Εβελίνας Παπούλια (δείτε εδώ τον μπαμπά της). Μάλιστα η ηθοποιός ήταν έγκυος στην Αφροδίτη στη δεύτερη σεζόν των «Δύο Ξένων».

Η νεαρή ηθοποιός σπούδασε στο Λονδίνο performing art, ενώ πριν αρχίσει να ασχολείται ενεργά με την υποκριτική, είχε κυκλοφορήσει τα δικά της τραγούδια. Διαθέτει άλλωστε μαγική φωνή. Πλέον ωστόσο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα προκειμένου να δίνει το παρών στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς.

Η ίδια αγαπά τη boho διακόσμηση και τη minimal αισθητική, κάτι που αποτυπώνεται με υπέροχο τρόπο στο σπίτι της στην Αθήνα. Το χρώμα που κυριαρχεί στον προσωπικό της χώρο είναι το λευκό, ενώ έχει προσθέσει και πολλά φυτά.

Η ίδια μάλιστα ανά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι της.