«Όταν πήρα την απόφαση, είδα πόσο ανόητος ήμουν» - Η σπάνια αποκάλυψη του Λεωνίδα Καλφαγιάννη

«Τελικά την πάτησα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Όταν πήρα την απόφαση, είδα πόσο ανόητος ήμουν» - Η σπάνια αποκάλυψη του Λεωνίδα Καλφαγιάννη

Το βράδυ της Τετάρτης (5/10) ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «The 2night show» όπου μεταξύ άλλων "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την απόφαση που είχε πάρει να εγκαταλείψει την υποκριτική, ωστόσο όλα αυτά ανατράπηκαν από την μια ημέρα στην άλλη -δείτε εδώ ωστόσο πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Καλφαγιάννη

«Το είπα αλλά η πραγματικότητα δεν με δικαίωσε. Ήμουν ένας άνθρωπος που έλεγα ότι δεν μπήκα σε αυτόν το χώρο επειδή το ήθελα, προέκυψε. Κάθε φορά που ήταν να φύγω, κάποιος με κρατούσε.

Όταν πήρα την απόφαση, είδα πόσο ανόητος ήμουν γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την επαφή τελικά, την ανάγκη μου να καταλάβω τι θέλεις και να σου δώσω με τη μετάφρασή μου αυτό που θα σε πάει μέχρι το τέλος της μέρας.

Τελικά την πάτησα. Δεν θέλω να αποχωρήσω από αυτόν το χώρο, αλλά να την παλέψω με έναν άλλον τρόπο. Για αυτό λέω ότι από αυτήν την κατάσταση βγαίνω νικητής, ακόμα κι αν δεν μου βγει».

Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης για το ατύχημα του - Έβαλε τα μέλη του στη σειρά για να..

Στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα και συγκεκριμένα στην Ναταλία Αργυράκη μίλησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης το πρωί της Κυριακής. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε κυρίως για το τραγικό ατύχημα που είχε πριν 2 χρόνια.

Εκτός από το ατύχημα, ο ηθοποιός μίλησε και τις ασχολίες του στο καινούργιο του σπίτι. Στο νοσοκομείο ξανά ο Καλφαγιάννης. Τι συνέβη;

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης δήλωσε: «Δεν ήταν ο λόγος το ατύχημα που με έκανε να έρθω εδώ. Όταν έγινε, υπήρχαν διάφορα πράγματα που με πίεζαν κι ήταν σαν να μου λέει κάποιος κάτσε αγορίνα μου στο κρεβατάκι σου, ξεκουράσου και βάλε τα μέλη σου στην σειρά για να περπατήσεις ξανά. Ήταν μια ευλογημένη στιγμή.»

«Η ανάγκη που έχει δημιουργηθεί σε όλον τον κόσμο με τον κορωνοϊό, μας οδηγεί σε διάφορες καταστάσεις. Εμένα μου επέτρεψε να βρεθώ εδώ πέρα και να φυλάω κάποια χρήματα στην τσέπη μου. Η γλώσσα του σύμπαντος είναι και μαζί και μόνος. Η μοναχικότητα δεν πρέπει να μας τρομάζει. Είναι ένα εργαλείο για να βρεθούμε ανάμεσα σε κόσμο.»

 ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μιλάει για το ατύχημα του