Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Πασίγνωστοι ηθοποιοί θα καταθέσουν σήμερα (6/10) στο δικαστήριο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έχει απασχλήσει όσο καμία άλλη καθώς ολοένα και περισσότερες καταγγελίες βγήκαν την τελευταία περίοδο στην επιφάνεια κατά του γνωστού ηθοποιού. Να τονίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες σε βάρος συναδέλφων του.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Συγκεκριμένα, σήμερα (6/10) θα συνεχιστεί στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρωταγωνιστές του θεάτρου και της τηλεόρασης θα κληθούν να δώσουν κατάθεση.

Το Δικαστήριο κάλεσε να καταθέσουν, ως μάρτυρες στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, τους ηθοποιούς Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια (δείτε τι θα ρωτήσουν την παρουσιάστρια), Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα.

Πρόκειται για τα συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία αναμένεται να "φωτίσουν" την καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό το 2008 από κόρη, συναδέλφου του, ηθοποιού.

Πέτρος Φιλιππίδης

Η απάντηση της Θάλειας Ματίκα για την κλήτευση στη δίκη του Φιλιππίδη

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Θάλεια Ματίκα έξω από το θέατρο που παίζει, και ρωτήθηκε για την κλήτευση για τη δίκη του κουμπάρου της με τον οποίο ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν είχαν σχέσεις.

«Δεν έχω πάρει ακόμη κλήτευση από το δικαστήριο. Όταν έρθει η κλήτευση από το δικαστήριο, θα βρεθώ εκεί και θα τα πω» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.