Κάνει τον γύρο του διαδικτύο τo ζεϊμπέκικο της Ζωζώς Σαπουντζάκη με τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού - Την κοιτούσε όλο το μαγαζί

«Σας αφιερώνω αυτή την ζεϊμπεκιά »

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη κατάφερε να "κλέψει" τις εντυπώσεις για μια ακόμη φορά καθώς το βράδυ της Τετάρτης (5/10) έκανε μια νέα βραδινή έξοδο μετά από την απώλερια που την "τσάκισε" και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Συγκεκριμένα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη χόρεψε το κομμάτι «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, αφιερώνοντας τον χορό της στους διαδικτυακούς της φίλους μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media αφού απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια έγραψε: «Αχ… Τι όμορφα που επέστρεψα στην Αθήνα μου παρέα με τους αγαπημένους μου φίλους και συνεργάτες περάσαμε πολύ όμορφα απόψε… Όντως μου έλειψε τόσο καιρό στην Κινέτα που έλειπα… Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο και να είμαστε καλά. Σας αγαπώ για τα υπέροχα μηνύματα που μου στέλνετε… Σας Αφιερώνω αυτή την Ζεμπεκιά».

Σούσουρο με την ανάρτηση της Ζωζώ Σαπουντζάκη

Παραμένει κορμάρα στα 89 της - Τι τρώει μέσα στην ημέρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη και μένει σταθερή στα κιλά της

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/9). Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός η οποία έχει αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο της υποκριτικής αναφέρθηκε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη αποκάλυψε τα "μυστικά" ομορφιά της.

«Όταν ξυπνώ το μόνο πράγμα που κάνω είναι να χτενίσω τα μαλλιά μου. Ρίχνω λίγο νεράκι στο πρόσωπό μου, δεν κάνω τίποτα, δεν έχω κάνει τίποτα. Κοιτάζω μόνο να φοράω μια καλή κρέμα προσώπου».

Όσο αναφορά για τα μυστικά προσώπου η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κανένα αυγουλάκι βάζω στο πρόσωπό μου καμία φορά καθώς το αφήνω ένα τεταρτάκι ή βάζω παγάκια πριν μακιγιαριστώ». Μάλιστα, τόνισε πως ένα ακόμη μυστικό είναι και ο ύπνος καθώς κοιμάται συνήθως 8 ολόκληρες ώρες.

Όσο για τα μάτια της βάζει λίγο χαμομήλι (δείτε εδώ σε τί βοηθάει). Από την άλλη δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Λούζομαι κάθε 8 μέρες και 1 φορά στους 3 μήνες βάζω λάδι φαγητού στα μαλλιά μου».

Η Ζωζώ Σαπουτνζάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» πέρα από τα μυστικά ομορφιά της δεν δίστασε να αποκαλύψει και την διατροφή που ακολουθεί καθώς στα 89 της χρόνια παραμένει άκρως εντυπωσιακή.

Πρωινό

1 με δυο φρυγανιές με μέλι

1 πορτοκαλάδα

1 καφέ

Μεσημεριανό

«Το μεσημέρι δεν τρώω και το ξεχνάω. Καμιά φορά που το θυμάμαι μπορεί να πονάει το στομάχι μου και να φάω τυράκι με μια φρυγανιά.»

Βραδινό

«Το βράδυ συνήθως μπορεί να είμαι καλεσμένη οπότε θα πάω να φάω»