«Aπό το 2019 μέχρι σήμερα, έχει καταβάλλει διατροφή άνω των...» - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη

Σε εξέλιξη η δικαστική του διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου για τα παιδιά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Πέμπτης 6/10 ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη μετά την καταδίκη του στην δικαστική διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου για τη διατροφή των δύο παιδιών τους (δείτε εδώ τους διαλόγους του ζευγαριού μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου).

Ο Δημήτρης Δουλιώτης αρχικά επισήμανε πως η πρωταρχική επιθυμία του τραγουδιστή είναι ο σεβασμός των δύο ανήλικων τέκνων του και αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν είχε τοποθετηθεί η δική του πλευρά.

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη στη δικαστική διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου

«Ήταν ένα ποινικό δικαστήριο, το οποίο έχει εφεσιβληθεί (έχει ασκηθεί έφεση) και επομένως η υπόθεση αυτή εκκρεμεί και θα πρέπει αναφορικά με αυτό να μην κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν έχει κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό που αφορά τον κόσμο να ακουστεί είναι ότι από τη στιγμή που έχει εφεσιβληθεί αυτή η απόφαση, δεν έχει κριθεί οριστικά και τελεσίδικα. Οπότε αναμένουμε.

Ο κ. Μαραντίνης κατέβαλε για ικανό χρονικό διάστημα στο ακέραιο τη διατροφή. Ο λόγος που κάποια στιγμή έκανε μερικές καταβολές ήταν μέσα στο 2020, δεδομένου ότι εξαιτίας του κορονοϊού υπέστη τεράστιο πλήγμα όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των εισοδημάτων των καλλιτεχνών. Θα την εξοφλήσει το συντομότερο δυνατό και το γνωρίζει αυτό η κα Χρηστίδου.

Δεν έχει υπάρξει μήνας από το 2019 που χώρισε αυτό το ζευγάρι που ο κ. Μαραντίνης δεν έχει καταβάλλει διατροφή για τα παιδιά του, πλήρως ή μερικώς, και φυσικά ενδεικτικά να σας πω πως από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει καταβάλλει διατροφή και δίδακτρα –παρά το όποιο υπόλοιπο- άνω των 110.000 ευρώ. Ο άνθρωπος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από όλο αυτό το πλήγμα και σήμερα ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Το σύνολο των σχολικών υποχρεώσεων καλύπτεται από τον κ. Μαραντίνη» είπε την ίδια στιγμή.

Μάλιστα, τόνισε πως ο Θοδωρής Μαραντίνης μένει 3 φορές την εβδομάδα με τους δύο γιους του. «Αυτό ισοδυναμεί με ένα ντε φάκτο καθεστώς συνεπιμέλειας, μίας άτυπης συνεπιμέλειας και ούτως ή άλλως ήταν αυτή η επιθυμία του από την αρχή. Είναι ένας πατέρας που δίνει τη ζωή του γι’ αυτά τα παιδιά, έχει σταθεί γι’ αυτά σε κάθε στάδιο της ζωής του».

Πώς η συνεπιμέλεια μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα της διατροφής για τον γνωστό τραγουδιστή

Το πρωί της Τετάρτης (5/10) το πρώην ζευγάρι Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν ξανά στις δικαστικές αίθουσας με αφορμή την διακστική διαμάχη καθώς ο γνωστός τραγουδιστής δεν κατέβαλε στην παρουσιάστρια το χρηματικό ποσό για την διατροφή των παιδιών τους -δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

Η δικηγόρος, Κατερίνα Μαυροειδή μίλησε ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής «T-live» εξηγώντας τί αλλάζει με τη συνεπιμέλεια των παιδιών, σε περίπτωση που η αίτηση του Θοδωρή Μαραντίνη γίνει αποδεκτή.

«Αλλαγή στο κομμάτι της διατροφής, αλλαγή στην επικοινωνία σε ότι αφορά την διατροφή. Και οι δύο γονείς με βάση τη συνεπιμέλεια, αφού ελεγχτούν φορολογικά και τα οικονομικά τους στοιχεία, τότε το δικαστήριο αποφασίζει ότι ο καθένας υποχρεούται για την διατροφή, το χρονικό διάστημα που περνά με τα παιδιά. Όσο περνά ο καθένας χρόνο με τα παιδιά του, ταυτόχρονα σημαίνει πως θα αναλαμβάνει και τα έξοδα των παιδιών».