Με τις κόρες τους Ίριδα και Νεφέλη στις Σεϋχέλλες - Στιγμές απόλυτης χαράς για Ευτύχη Μπλέτσα και Ηλέκτρα Αστέρη

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/ftbletsas
Instagram/ftbletsas

O Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια. Παντρεύτηκαν σε μια λιτή τελετή στο δημαρχείο, έπειτα από την φαντασμαγορική πρόταση γάμου που έκανε ο παρουσιαστής στην γυναίκα του στην κορυφή των Άλπεων. Την οικογενειακή τους ευτυχία ολοκλήρωσαν με τον ερχομό των παιδιών τους.

Η Νεφέλη και η Ίρις είναι η πρώτη τους προτεραιότητα. Μάλιστα, για τα ονόματα που τους έδωσαν είχε πει η Ηλέκτρα Αστέρη «Η Νεφέλη ήταν Ωκεανίδα. Υπήρξε η νύμφη των σύννεφων και η θεά της Φιλοξενίας. Από την ένωση της Νεφέλης και του Ιξίωνα δημιουργήθηκαν οι Κένταυροι. Διάλεξε για σύζυγο τον βασιλιά Αθάμαντα με τον οποίο έκανε και 3 παιδάκια. Τον Φρίξο, τον Λεύκωνα και την Έλλη.

Ετυμολογικά νέφω σημαίνει χύνω ύδωρ, άρα η Νεφέλη είναι αυτή που προσφέρει ζωογόνο νερό. Ήταν ιδανικό για τη δεύτερη κόρη μας που με τη γέννηση της έφερε στη ζωή μας φρεσκάδα και ομορφιά. Εξ αρχής είχα μια αγάπη προς αυτό το όνομα, αλλά όταν γεννήθηκε σιγουρεύτηκα ότι της ταιριάζει απόλυτα. Το πολυτελές όνομα Νεφέλη θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή μωρό μου και θα σου δίνει απλόχερα τις χάρες του.

Και αφού η Νεφέλη με τα σύννεφα της θα μας χαρίζει το πολύτιμο νερό της, πάντα θα ακολουθεί η Ίρις η θέα του ουράνιου τόξου. Οι δύο αδερφές θα είναι πάντα ενωμένες, αγαπημένες και τίποτα μα τίποτα δεν θα μπορεί να τις χωρίσει».

Ο Ευτύχης Μπλέτσας με την Ηλέκτρα Αστέρη παρουσιάζουν μαζί την ταξιδιωτική εκπομπή Happy Traveller στο ΣΚΑΙ από το 2015 μέχρι και σήμερα που παίρνουν μαζί τους και τις κορούλες τους.

Η φωτογραφία Μπλέτσα - Αστέρη με τις κόρες τους στις Σεϋχέλλες

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Ευτύχης Μπλέτσας δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή και εντυπωσιακή φωτογραφία με τη σύζυγό του και τις κόρες τους από τις Σεϋχέλλες, μετά το ταξίδι τους στην Αλβανία και έγραψε στην λεζάντα «ΓΕΙΑ!! Τι κάνετε; Εμείς όλοι πολυ καλά! Αύριο Σάββατο η #happytraveller ομάδα συνεχίζει την εξερεύνηση στις Σευχέλλες με τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας μας στο νησιωτικό αυτό κράτος του Ινδικού ωκεανού. Καλό Σαββατοκύριακο!».

Ευτύχης Μπλέτσας Ηλέκτρα Αστέρη κόρες Σεϋχέλλες
Instagram/ftbletsas