Χλιδάτο και ασημένιο - Το δαχτυλίδι που είχε κάνει δώρο η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη στην Βαρβάρα Κίρκη

Το έδειξε η σύντροφος του τραγουδιστή στην κηδεία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χλιδάτο και ασημένιο - Το δαχτυλίδι που είχε κάνει δώρο η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη στην Βαρβάρα Κίρκη

Η κηδεία της μητέρας του Θέμη Αδαμαντίδη έγινε χθες 5/10 το πρωί, με τον τραγουδιστή να είναι φανερά συγκινημένος (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις). Φυσικά, στο πλευρό του ήταν και η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη.

Η ίδια μάλιστα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και η Μαρία Βλάχου η οποία μεταξύ άλλων έδειξε το δακτυλίδι που της χάρισε η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη πριν φύγει από τη ζωή.

Αυτό είναι το δαχτυλίδι που έκανε δώρο η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη στην Βαρβάρα Κίρκη

«Ο Θέμης την αγαπούσε πάρα πολύ, θέλω να το ξέρετε αυτό. Πηγαίναμε πολύ συχνά και τη βλέπαμε. Και αυτό το δακτυλίδι είναι δώρο δικό της. Με αγαπούσε πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ καλή γυναίκα. Ήταν υπόδειγμα μάνας» είπε συγκινημένη η Βαρβάρα Κίρκη.

Η ανάρτηση με το "αντίο" της Βαρβάρας Κίρκη στην μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε το μεσημέρι της Τρίτης 4/10 μια φωτογραφία της ίδιας με την μητέρα του τραγουδιστή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την οποία και συνόδευσε με ένα σπαρακτικό κείμενο.

«Είσαι η πιο γλυκιά γυναίκα, μάνα, γιαγιά, πεθερά!!! Άνοιξες την αγκαλιά σου, με ξεχώρισες γιατί είδες ευτυχισμένο το παιδί σου κοντά μου!! Ότι υποσχεθήκαμε οι 3 μας θα γίνει πράξη σύντομα... Δεν θα σε ξεχάσω!! Ήμουν μοναδική για εσένα αλλά να ξέρεις και για εμένα ήσουν!! Σαγαπώ πολύ πολύ!!!, έγραψε χαρακτηριστικά η Βαρβάρα Κίρκη.

undefined