Ο Θοδωρής Μαραντίνης ζήτησε την συνεπιμέλεια των παιδιών του - Αλλάζουν όλα άμα την κερδίσει

Τι θα συμβεί αν το δικαστήριο αποφασίσει να την δώσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Δικαστικά αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους για την διατροφή των παιδιών τους Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου, όπως έχει γίνει γνωστό τα τελευταία 24ωρα. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο τραγουδιστής για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν πλήρωσε το ποσό της διατροφής που είχε συμφωνηθεί με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να προχωρά σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Έτσι, ο Θοδωρής Μαραντίνης καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, ωστόσο σήμερα 6/10 ο δικηγόρος του αποκάλυψε το ποσό που έχει καταβάλλει από το 2019 στην πρώην σύζυγό του για τα παιδιά τους (δείτε το εδώ).

Τι θα αλλάξει αν ο Θοδωρής Μαραντίνξης κερδίσει τη συνεπιμέλεια των παιδιών

Μάλιστα, έγινε γνωστό νωρίτερα μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα πως ο Θοδωρής Μαραντίνης ζήτησε για πρώτη φορά την συνεπιμέλεια των 2 παιδιών τους. Αυτό σημαίνει πως το δικαστήριο θα αποφασίσει αν την επιμέλεια θα την έχουν και οι 2 γονείς. Αν η απόφαση είναι θετική, τότε το ποσό της διατροφής θα οριστεί εκ νέου.

Δηλαδή, το διάστημα που τα 2 παιδιά θα μένουν με την παρουσιάστρια, τότε εκεί αναλαμβάνει τα έξοδά τους ενώ την περίοδο που θα μένουν με τον τραγουδιστή, τα αναλαμβάνει εκείνος.

Η νέα κίνηση της παρουσιάστριας

Η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης 6/10 μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, ανέφερε στον αέρα χαρακτηριστικά: "Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι από την πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου αναμένεται μια κίνηση που θα προστατεύσει τα παιδιά της πάνω από όλα." αφήνοντας το κοινό να ανυπομονεί για την συνέχεια.