Πρωινό μας: Ηχηρή απουσία από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Οι πρώτες δηλώσεις και ο άνδρας που πήρε τη θέση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Ηχηρή απουσία από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Μια ηχηρή απουσία από την εκπομπή Πρωινό μας, είχε σήμερα 6/10 η Φαίη Σκορδά και αναφέρθηκε μάλιστα στους λόγους που ένα άλλο πρόσωπο κάθισε στην καρέκλα του πάνελ.

Το πρόσωπο που έλειπε από την εκπομπή Πρωινό μας της Φαίης Σκορδά

Συγκεκριμένα, από το πάνελ έλειπε ο Άγγελος Βουράκης, καθώς για τις ανάγκες ρεπορτάζ βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις)

«Ο Άγγελος δεν είναι σήμερα εδώ, διότι το ρεπορτάζ τον καλεί και θα ήθελα με αυτό να ξεκινήσουμε», είπε στην έναρξη η παρουσιάστρια. Δείτε στο βίντεο ποιος πήρε τη θέση του..

Το προξενιό που έκανε η Σκορδά στον δημοσιογράφο

Με προξενιά σε δύο συνεργάτες της ξεκίνησε την Παρασκευή 23/9 την εκπομπή της η Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ στο μεταξύ πως τα πάει σε τηλεθέαση) η οποία φαίνεται πως έχει γίνει ένα πια με την ομάδα της στο νέο της κανάλι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια λοιπόν όπως είπε θέλει να δει να γίνονται ζευγάρι ο Άγγελος Βουράκης και μία κοπέλα που βρίσκεται καθημερινά πίσω από τις κάμερες.

«Καλημέρα, κύριέ μου! Έβγαλες το πουκάμισο και είσαι πιο νεανικός. Επίσης, προσπαθώ να κανονίσω ένα ραντεβού εδώ με ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ στην εκπομπή, θα σας τα πω και στη συνέχεια. Ο Άγγελος είναι ελεύθερος και αυτή είναι ελεύθερη και πολύ καλό κορίτσι, οπότε εγώ έχω έναν στόχο γι΄ αυτή τη χρονιά», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Άγγελο Βουράκη να απαντά: «Θα σε πάρει η μαμά μου τηλέφωνο», ενώ ταυτόχρονα είδαμε και πλάνα της κοπέλας.