«Είναι ένας άνθρωπος παράδειγμα» - Η απάντηση της Ερασμίας Μάνου για τον αρραβώνα της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη 

Όσα είπε για τα αρνητικά μηνύματα που έχει λάβει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι ένας άνθρωπος παράδειγμα» - Η απάντηση της Ερασμίας Μάνου για τον αρραβώνα της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη 

Τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη (δείτε εδώ το προφίλ του στα social media) αρραβωνιάστηκε η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, κάτι που προκάλεσε αρκετό χαμό και δεν πέρασε διόλου απαρατήρητο.

Οι δηλώσεις της Ερασμίας Μάνου για τον αρραβώνα της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

Η ίδια λοιπόν μίλησε για τον αρραβώνα της στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Δεν είναι λίγος ο καιρός που επικοινωνώ με τον Βασίλη Δημάκη. Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές εκτός φυλακής όταν πήγαινε στο Πανεπιστήμιο. Είναι ένας άνθρωπος παράδειγμα, όχι βέβαια για το παρελθόν του! Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι συνεχόμενα στην φυλακή και θέλησε να μην λειτουργήσει ως παραβατικός χαρακτήρας».

Αναφορικά με τα αρνητικά μηνύματα και σχόλια που έχει δεχτεί, είπε: «Είναι λίγο απότομο όλο αυτό που συμβαίνει. Ό,τι έχω να πω, το έχω πει. Είμαι μια χαρά. Έχω λάβει ανάμεικτα μηνύματα, θετικά και αρνητικά. Ο καθένας λέει τη δική του άποψη αλλά εγώ είμαι καλά».

Η ανάρτηση του Βασίλη Δημάκη στο Facebook

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ίδιος θέλησε να τοποθετηθεί και να κάνει μερικές διευκρινίσεις σχετικά με όσα είδε να γράφονται για εκείνον.

«Εγώ και η σύντροφός μου , Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για τις όμορφες και εγκάρδιες ευχές σας !!! Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να επισημάνω δυο – τρία πραγματάκια , που θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να διευκρινιστούν , αφού ο καθένας βγαίνει και λέει “το μακρύ του και το κοντό του” , χωρίς να έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει την εγκυρότητα ολων όσων αναπαραγει.

α) Ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί καλάσνικοφ , σε καμία ενοπλη ληστεία κατά το εκνομο παρελθόν μου !

β) Ουδέποτε έχω διαπράξει κλοπές και δη μάλιστα σε ιδιώτες , επιχειρηματίες και τα λοιπά , όπως άστοχα αναφέρθηκε χθες στην Τατιάνα Στεφανιδου και σε άλλα τηλεοπτικα μέσα και site ..

γ) Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για τρομοκρατία , όπως επίσης , ποτε δεν έχω κατηγορηθεί για χρηματοδότηση του λεγόμενου “επαναστατικού ταμείου”… δ) Τέλος, ποτε δεν έχει ασκηθεί βία από μένα , κατά τη διάπραξη των απαλλοτριώσεων του παρελθόντος !

Με τον νέο δημοσιογραφικό νόμο , ο αναπαράγων , φέρει την ίδια ευθύνη με αυτόν που αναπαρήγαγε πρώτος την είδηση ! Με την συνήγορο μου κυρία Ηλέκτρα-Λήδα Κούτρα , προτιθεμεθα να προσφυγουμε άμεσα στη Δικαιοσύνη , εάν μετά τη δημοσίευση της παρούσας δήλωσης δεν ανασκευάσουν , όλοι όσοι ψευδώς αναπαρήγαγαν ένα σωρό λίβελους και κιτρινισμούς χειριστου είδους !

Τώρα εάν δεν ανασκευάσουν , κανένα πρόβλημα (!) Θα σας ευχαριστούμε πολύ για το ακούσιο μεν , υπέροχο δε , δώρο γάμου που θα μας κάνετε … Αυτά τ ολίγα.. “Και στα δικά σας”…».