«Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο, υποφέρεις» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για την προσωπική της ζωή

«Φοβάμαι τον φόβο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο, υποφέρεις» -  Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για την προσωπική της ζωή

Το πρωί της Τρίτης 4/10 η Ελένη Ράντου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», η οποία μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί στα βιώματά της αλλά και στις φοβίες που έχει. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η γνωστή ηθοποιός "βυθίστηκε" στο πένθος καθώς έφυγε από την ζωή αγαπημένο της πρόσωπο.

Οι δηλώσεις της Ελένης Ράντου

«Το να σκαλίζεις μέσα σου εκτός από επώδυνο είναι και πολύ λυτρωτικό. Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο, θεατρικά τουλάχιστον, για να λειτουργήσω. Δεν ονειρεύτηκα ποτέ σπουδαίο ρεπερτόριο ερήμην του πόσο προσωπικό μπορεί να είναι κάτι και να με αγγίξει.

Είναι μια προϋπόθεση για να βρω έναν λόγο να σηκωθώ από το σπίτι μου και να έρθω να κλειστώ για δυο ώρες εδώ και να υποφέρω. Το θέατρο είναι πολύ δύσκολο.

Υποφέρεις. Κάθε βράδυ υφίστασαι μια μετωπική σύγκρουση. Είμαι φοβικό άτομο. Φοβάμαι τον φόβο. Κάνω και κάτι ξεσπάσματα ηρωικά που 2-3 φορές με θυμάμαι να κάνω ασκήσεις φόβου, πως να ξεπεράσω φόβους».

Την έχουμε δει ελάχιστες φορές - Αυτή είναι η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η Ελένη Ράντου έχει περάσει ένα σπουδαίο έρωτα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με καρπό την κόρη τους, Νικολέττα, η οποία αποτελεί τη μεγάλη τους αγάπη. Η ηθοποιός με κάθε αφορμή κι όπου της επιτρέπεται μιλά για τη μοναδική της σχέση με τη μοναδική της κόρη.

Σε αυτή τη μοναδικότητα αναφέρθηκε ανήμερα της ονομαστικής εορτής της κόρης της, με αφορμή την οποία δημοσίευσε και μία φωτογραφία της στο προφίλ της στο Facebook.

«Χρόνια πολλά μοναδική μου», σχολίασε η Ελένη Ράντου τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, αναρτώντας μία φωτογραφία της Νικολέττας. Η Νικολέττα γεννήθηκε το 1996 και πλέον είναι 25 ετών. Σπουδάζει ζωγραφική στη σχολή Καλών Τεχνών γι’ αυτό και η φωτογραφία που μοιράστηκε η μητέρα της προέρχεται απο μία καλλιτεχνική έκθεση, στην οποία η Νικολέττα, όπως προδίδουν τα λουλούδια στην αγκαλιά της, συμμετείχε.

Η ίδια η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου είχε μοιραστεί ένα στιγμιότυπο απο την ίδια έκθεση μπροστά στο έργο της με το οποίο πήρε μέρος στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.

«Παρέα με το έργο μου με τίτλο “Όσο τα φύλλα μου αντέχουν” στην ομαδική έκθεση φοιτητών και αποφοίτων της ΑΣΚΤ “ΧΝΝ Μια σιωπηρή επιδημία”», έγραφε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η 25χρονη φοιτήτρια. Η ίδια ευχαριστούσε θερμά όσους είχαν βρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης τον Νοέμβριο του 2021. Η ηθοποιός μαμά της, σίγουρα θα βρισκόταν ανάμεσά τους.

Δείτε εδώ την κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!