«Με στενοχώρησε αυτό» - Η αναφορά του Δημήτρη Μακαλιά στον Δημήτρη Παπανώτα

«Ένιωσα από τον Δημήτρη το πρωί ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με στενοχώρησε αυτό» - Η αναφορά του Δημήτρη Μακαλιά στον Δημήτρη Παπανώτα

Καλεσμένος στο The2night Show βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δουλειές που κάνει ο ίδιος στο σπίτι. Ωστόσο, τον ενόχλησε ένα σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας από την εκπομπή Happy Day.

«Επειδή άκουσα και το πρωί τον Δημήτρη Παπανώτα που έλεγε στο Happy Day, ότι αυτό του θυμίζει Όσλο, του θυμίζει Σκανδιναβία το να σιδερώνει ο άντρας. Ξέρεις τι; Δεν είναι, δεν θα έπρεπε σήμερα στις μέρες μας, 2022 να συζητάμε για το αν σιδερώνει ο άντρας, εάν βοηθάει τη γυναίκα, το θεωρώ δεδομένο ότι θα έπρεπε να συμβαίνει.

Ένιωσα από τον Δημήτρη το πρωί ότι τι θέλει, να φέρνει η γυναίκα την παντόφλα και την εφημερίδα στον άντρα; Με στενοχώρησε αυτό, δεν είμαστε Σκανδιναβία, είμαστε Ελλάδα. Μήπως είμαστε και πιο μπροστά ίσως», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος από στιγμή σε στιγμή θα γίνει μπαμπάς για 2η φορά (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά στον Δημήτρη Παπανώτα για το σιδέρωμα

«Με έβριζαν και μου έλεγαν τι...»

Σε μία άκρως αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε ο Δημήτρης Μακαλιάς την Παρασκευή 8/7 στο Happy Day, στην οποία μίλησε για τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη αλλά και για τα επικριτικά και προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε ο ίδιος επειδή φόρεσε τακούνια.

Μεταξύ άλλων Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Είδα πολύ μίσος. Δέχτηκα αρκετά αρνητικά μηνύματα επειδή βγήκα στην εκπομπή, αλλά και στον Μουτσινά με τακούνια. Με έβριζαν και μου έλεγαν τι πρότυπο δίνω στο παιδί μου».