«Μίλησε πολύ χυδαία και...» - Τι συνέβη στον Γιάννη Ζουγανέλη στο δρόμο πριν φτάσει στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά

«Δεν μπορώ την αγένεια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μίλησε πολύ χυδαία και...» - Τι συνέβη στον Γιάννη Ζουγανέλη στο δρόμο πριν φτάσει στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά

Αντιμέτωπος με ένα ασύλληπτο περιστατικό ήρθε το πρωί της Πέμπτης 6/10 ο Γιάννης Ζουγανέλης, όσο κατευθυνόταν προς την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όπου ήταν καλεσμένος.

Όπως περιέγραψε ο ηθοποιός, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να υπερασπιστεί μια κοπέλα οδηγό, η οποία δεχόταν φραστική επίθεση από οδηγό άλλου οχήματος.

Το περιστατικό που συνέβη με τον Γιάννη Ζουγανέλη πριν φτάσει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σήμερα

«Δεν μπορώ την αγένεια στους δρόμους. Όλοι αυτοί που έχουν αυτοκίνητο νομίζουν ότι είναι όπλο και συμπεριφέρονται πολύ άσχημα στις γυναίκες. Ήρθα σε αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο που μίλησε πολύ χυδαία σε μία κοπελίτσα, την οποία κατέβηκα να υπερασπιστώ και μου λέει: «Τι έγινε μεγάλε, έχουμε κανένα γύρισμα»; Ήταν και ειρωνικός. Της μίλησε πολύ άσχημα επειδή τον έκλεισε λίγο χωρίς να τρέχει», πρόσθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος πρόσφατα μίλησε και για μερικά δύσκολα χρόνια της ζωής του.

Αμέσως μετά, απάντησε και στις φήμες χωρισμού της κόρης του, Ελεώνορας με τον Σπύρο Δημητρίου:

Ο ίδιος λοιπόν, φανερά πια ενοχλημένος με τα όσα ακούγονται για το ζευγάρι, ανέφερε για ακόμη μια φορά πως είναι μια χαρά μεταξύ τους και πως πρέπει επιτέλους να σταματήσουν αυτά τα δημοσιεύματα, γιατί μόνο κακό κάνουν, μιας και επηρεάζουν και αποπροσανατολίζουν πολύ την κόρη του.

Επίσης, ο Γιάννης Ζουγάνελης αναφέρθηκε και στα γενέθλια του γαμπρού του, στα οποία παρά τις φήμες κι εκείνος και η κόρη του έδωσαν κανονικά το παρών.