«Ο Μαυρίκιος; Τι είναι; Δεν τον γνωρίζω» - Ξέσπασε σε γέλια η Ειρήνη Στεργιανού οταν ρωτήθηκε για τον Μαυρικίου

Με αφορμή το αν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Μαυρίκιος; Τι είναι; Δεν τον γνωρίζω» - Ξέσπασε σε γέλια η Ειρήνη Στεργιανού οταν ρωτήθηκε για τον Μαυρικίου

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 6/10 η Ειρήνη Στεργιανού, η οποία αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει, γεγονός για το οποίο έχει λάβει αρκετές κριτικές, ενώ απάντησε και για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, τον οποίο όμως δεν γνωρίζει.

Το σχόλιο της Ειρήνης Στεργιανού για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

«Έχω ξεπεράσει το θέμα του γυμνού στην παράσταση. Ήταν μέχρι να γίνει η πρεμιέρα, μετά όλα κύλησαν μόνα τους. Φοβόμουν για το πώς θα με κρίνει ο κόσμος, επειδή δεν έχω τελειώσει κάποια δραματική σχολή. Φοβόμουν ότι θα πουν πως “ήρθαν τα μοντέλα να μας πάρουν τη δουλειά”, ότι είμαι ατάλαντη.

Αλλά μέσα από την εμπειρία και την προσπάθεια όλοι μπορούν να τα καταφέρουν. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ με τον Γεράσιμο Γεννατά, μου αρέσει πάρα πολύ σαν ηθοποιός», είπε αρχικά η Ειρήνη Στεριανού.

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, η Ειρήνη Στεριανού έβγαλε τα γέλια και είπε: «Δεν τον ξέρω! Τι είναι; Ηθοποιός; Δεν τον γνωρίζω.

Όταν στο GNTM μού έκοψαν τα μαλλιά έχασα την αυτοπεποίθησή μου, δεν ήμουν ο εαυτός μου και δεν μπορούσα να καταλάβω αν μου πηγαίνει ή όχι».

Σχόλια έκανε και για το GNTM 5

Συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού μας» έδωσε η Ειρήνη Στεργιανού το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και όλοι θυμόμαστε την χαρακτηριστική σκηνή, όπου έκλαψε όταν της έκοψαν τα μαλλιά κοντά. Η ίδια ξέσπασε για το γεγονός ότι της είχαν δημιουργήσει κόμπλεξ για την εμφάνισή της μέσα στο παιχνίδι την ίδια ώρα που στη φετινή σεζόν βλέπει παίκτριες αλλά και κριτές να έχουν κάνει πλαστικές και να έρχονται πολύ φτιαγμένες.

Η ίδια μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι συνεχίζει να είναι στο χώρο του θεάματος κάνοντας συνεργασίες κυρίως μέσω Instagram. Μάλιστα είχε σοκάρει όταν αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί άσεμνες προτάσεις, που μάλιστα της στέρησαν και δουλειές, όμως αποκάλυψε ότι αυτό είναι μια κανονικότητα στο χώρο που εργάζεται και κινείται.

Είπε μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού μας:

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ με το GNTM γιατί στο δικό μας, το πρώτο, τα πράγμα θα έλεγα πως ήταν πολύ πιο αυστηρά. Πολύ πιο επικριτικοί με τα κορίτσια. Δεν ξέρω, ουσιαστικά εμένα με είχαν κάνει να νιώσω πολύ άσχημα επειδή είχα κάνει το στήθος μου και είχα κάνει τατουάζ. Τώρα, βλέπω ότι περνάνε κοπέλες «πλαστικές» γενικότερα και στο πρόσωπο και στο σώμα και παντού. Και με τατουάζ. Και σκέφτομαι από μέσα μου πως αν ήταν και τότε έτσι ίσως να μπορούσα και να πάω παρακάτω και δεν θα μου είχαν δημιουργήσει τόσες ανασφάλειες που θεωρώ ότι έχω τώρα εξαιτίας τους».

«Σε εμάς ευτυχώς δεν ήταν τόσο ριάλιτι αλλά τώρα θεωρώ πως το έχουν παρατραβήξει γιατί πρέπει για λόγους τηλεθέασης να έχει και ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

«Από το GNTM, τώρα, γνωρίσαμε όλοι την Σοφία Χατζηπαντελή. Μου αρέσει που είναι έτσι σέξι στο πρόσωπο με τεράστια χείλη με υαλουρονικό, που εμένα μου αρέσουν και χαίρομαι που επιτέλους δοκίμασαν και κάτι άλλο» συμπλήρωσε, επίσης, η Ειρήνη Στεριανού.