«Πονάω απεριόριστα...» - Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τι είναι αυτό που την ταλαιπωρεί στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Τι συνέβη στην γνωστή Influencer;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
instagram - jtouni
instagram - jtouni

Μέρα με τη μέρα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φτάνουν όλο και πιο κοντά στη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά το πρώτο τους παιδί. Η influencer βρίσκεται ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πέρα από τις ευτυχισμένες στιγμές, υπάρχουν και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε έγκυος. Η ίδια με σημερινό της 6/10 story αναρωτιέται για το αν όλες οι γυναίκες που βρίσκονται στην κατάστασή της αντιμετωπίζουν τους ίδιους πόνους.

Βοηθός της βέβαια σε όλα όσα περνάει σε αυτή την γλυκόπικρη περίοδο είναι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έχει εξελιχθεί απροσδόκητα σε χαζομπαμπά. Από τη μία απαντά σε οποιονδήποτε προσβάλει τη σύντροφό του(δείτε το άθλιο σχόλιο που της έκανε follower), ενώ από την άλλη θέλει να είναι μαζί της κάθε στιγμή, ακόμα και σε βιντεοκλήση(δείτε εδώ τον υπέρηχο).

Αυτό το θέμα αντιμετωπίζει η Τούνη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Γράφει λοιπόν σε σημερινό της story από το κομμωτήριο:

«Θα μοιραστώ μαζί σου τον πόνο μου κυριολεκτικά. Η μέση μου τις τελευταίες ημέρες με έχει πεθάνει. Μάλλον είναι λόγω της εγκυμοσύνης, δεν μπορώ να το εξηγήσω κάπως αλλιώς. Όσο μεγαλώνει η κοιλιά, τόσο πονάω απεριόριστα παντού όλη ημέρα».

Mέσα σε αυτές τις ημερομηνίες πρόκειται να γεννήσει

Το πρωί του Σαββάτου (1/10) η γνωστή influencer έδειξε όχι μόνο πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της αλλά και το πότε πρόκειται να φέρει στον κόσμο το μωράκι της, καθώς αυτή τη στιγμή είναι στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης και της μένει ακόμα το τελευταίο και πιο απαιτητικό τρίμηνο.

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως η ημερομηνία που θα γεννήσει θα είναι μετά τις 13 Ιανουαρίου. Μάλιστα, αυτή τη βδομάδα το μωράκι της έχει το μέγεθος μιας παπάγιας.