Μαζί κάθε στιγμή Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου - Της ζήτησε βιντεοκλήση για να δει το γιο του σε υπέρηχο

Δείτε την φωτογραφία

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαζί κάθε στιγμή Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου - Της ζήτησε βιντεοκλήση για να δει το γιο του σε υπέρηχο

Δυο πολύ ευτυχισμένοι γονείς ετοιμάζονται να γίνουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού σε λιγότερο από τρεις μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί(δείτε εδώ την ημερομηνία). Ο ίδιος το έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι δεν κρατιέται μέχρι την έλευση του γιου του και θέλει να είναι κοντά σε κάθε στιγμή της συντρόφου του μέχρι τη γέννα.

Μάλιστα επειδή δεν κατάφερε να είναι μαζί της στον υπέρηχο, όπως την προηγούμενη φορά(δείτε εδώ), για να μη νιώσει μόνη της ούτε λεπτό της ζήτησε να κάνουν βιντεοκλήση για να δει στην οθόνη το έμβρυο που μέρα με τη μέρα σχηματίζεται. Η ίδια δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει το πόσο χαζομπαμπάς είναι.

Η στιγμή που Τούνη και Αλεξάνδρου κάνουν υπέρηχο με βιντεοκλήση

«Και παράλληλα Facetime με τον χαζομπαμπά», γράφει η Ιωάννα Τούνη στο story της στο instagram.

Ο υπέρηχος της Ιωάννας Τούνη

Το σχόλιο για την σύντροφό του που τον έκανε έξαλλο

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, ωστόσο δε λείπουν και οι μελανές στιγμές στη ζωή του ζευγαριού. Συγκεκριμένα ο Αλεξάνδρου έγινε έξαλλος όταν σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη περίοδο, μια χρήστης του Instagram, αναφέρθηκε με άθλιο τρόπο σε ένα σημείο του παρελθόντος της εγκυμονούσας συντρόφου του.

Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που το ζευγάρι δέχεται κακόβουλα σχόλια στο ίντερνετ, αφού και μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της γνωστής influencer, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να κατακρίνουν και τον ίδιο λόγω του διαστήματος που πέρασε χωρίς να ποστάρει(διαβάστε τα φαρμακερά σχόλια στο twitter), ενώ και η ίδια η Τούνη δέχεται συχνά σχόλια για την υπερέκθεση της εγκυμοσύνης της στα social media(δείτε τι ανέφεραν για την κοιλιά της).

Κάτω από την ανάρτηση λοιπόν ένας χρήστης σχολίασε: «Θα του δείξετε και την τσόντα της μαμάς του όταν μεγαλώσει;».

Με τον Αλεξάνδρου να απαντά:

«Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωπο αν μπορείς να τους πεις. Και είναι και γυναίκα».

Η απάντηση του Αλεξάνδρου στα σχόλια για το revenge porn της Τούνη