«Ο Αλεξάνδρου τον ξέρει τον πατέρα;» - "Σάλος" στο Twitter με την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

Όλοι απορούν τι συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Αλεξάνδρου τον ξέρει τον πατέρα;» -

Η Ιωάννα Τούνη, το βράδυ της Δευτέρας 18/7, ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι και αμέσως όλοι της οι φίλοι, αλλά και το κοινό που την παρακολουθεί έσπευσαν να της ευχηθούν. Το γεγονός, όμως, πως στην ανάρτησή της δεν υπήρχε πουθενά ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, φουντώνει τις φήμες περί χωρισμού, ενώ η ανάρτηση της Super Κικής, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη απορία στο κοινό για το τι συμβαίνει.

Τα σχόλια στο twitter πήραν "φωτιά" για άλλη μία φορά και όλοι συμφωνούσαν πως κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους για να μην υπάρχει πουθενά το όνομά του, από τη στιγμή που ούτε εκείνος έχει προχωρήσει σε κάποια δημοσίευση. Οι θεωρίες συνομωσίας ξεκίνησαν, λοιπόν, και κάποιοι αναφέρουν πως πιθανότατα το παιδί να μην είναι του μοντέλου και γι' αυτό να έχει προκύψει όλο αυτό το θέμα.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον πατέρα του παιδιού της Ιωάννας Τούνη

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη - twitter

Ιωάννα Τούνη - εγκυμοσύνη

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη - σχόλια

Ιωάννα Τούνη - χαμός στο twitter

Ιωάννα Τούνη - παιδί

Η φωτογραφία που είχε προδώσει την εγκυμοσύνη ένα μήνα πριν

Η Ιωάννα Τούνη κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της εδώ και τρεις μήνες μέχρι εχθές, Δευτέρα 18/7, που με μια συγκινητική ανάρτηση αποκάλυψε πως θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά (δείτε την εδώ). Ωστόσο, κάποια σημάδια, όπως το φούσκωμα στην κοιλίτσα, είχαν αρχίσει να φαίνονται από τον πρώτο κιόλας μήνα.

Συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram μαρτυρούσε... την εγκυμοσύνη της αλλά... λίγοι το είχαν πάρει χαμπάρι.

Η influencer είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στην οποία φορά ένα εφαρμοστό φόρεμα και διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Μάλιστα διαδικτυακή της φίλη είχε σχολιάσει πως είναι έγκυος.

Ιωάννα Τούνη έγκυος

Λίγο μετά βέβαια κυκλοφόρησε και το βίντεο που την έδειχνε στο αεροδρόμιο με κοντό σορτσάκι, μπουστάκι και την κοιλιά... τούρλα (δείτε το εδώ)!