Tίτσα Λάβδα GNTM 5: «Έχω κομμάτι από το μποξεράκι του...»

Από ποιον θρύλο της μουσικής πήρε αυτό το ενθύμιο η 79χρονη;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Tίτσα Λάβδα GNTM 5: «Έχω κομμάτι από το μποξεράκι του...»

Καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε σήμερα 6/10 η κ. Τίτσα Λάβδα, η 79χρονη παίκτρια που έφτασε μέχρι την φάση του ID Catwalk στο GNTM 5. Η ίδια δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε κάθε γυναίκα της ηλικίας της αποκάλυψε μεταξύ άλλων και μια απίστευτη ιστορία, όπου ούσα έφηβη κατάφερε να πάρει ένα κομμάτι από το μποξεράκι πασίγνωστου τραγουδιστή.

Και δεν είναι βέβαια ο μόνος τραγουδιστής που έχει γνωρίσει. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα συνειδητοποιήσει ότι έχει βρεθεί στην ίδια πίστα ακόμη και με τον Αντώνη Ρέμο, τραγουδώντας μάλιστα και μαζί(δείτε εδώ την φωτογραφία τους).

Από ποιον τραγουδιστή έχει ενθύμιο ένα κομμάτι...μποξεράκι η κ.Τίτσα;

Είπε λοιπόν στο Νίκο Μουτσινά:

«Ήμουν 14 ετών και έχει έρθει ο Έλβις για συναυλία στη Βοστόνη. Έχουμε μαζευτεί όλες οι φίλες και έχουμε πάει από την πίσω πόρτα που θα έβγαινε. Με το που βγαίνει ορμάμε πάνω του και του σκίσαμε τα ρούχα. Εγώ κατέληξε με ένα μικρό κομμάτι από το μποξεράκι του. Όταν πήγα σπίτi το είδε η μητέρα μου και μου το πέταξε».

Aυτό είναι το instagram της 79χρονης παίκτριας του GNTM 5

Μπορεί να νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα μέχρι στιγμής ωστόσο ο νέος κύκλος του GNTM ήρθε για να ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης. Και αυτό γιατί στην πρεμιέρα παρέλασαν παίκτριες ηλικίας από 18 έως 88, που ανήκουν σε όλο το φάσμα του diversity. Μια εξ' αυτών ήταν και η κυρία Τίτσα ετών 79 που κατάφερε να αποσπάσει τέσσερα ναι και να περάσει πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Η κυρία Τίτσα Λάβδα λοιπόν διατηρεί το λογαριασμό της στο Instagram στον οποίο ωστόσο έχει μόλις μία πρόσφατη φωτογραφία, αλλά και δύο από το παρελθόν, όπου τη βλέπουμε να είναι συγκλονιστικά γοητευτική, στα χρόνια που διέπρεπε ως μπαλαρίνα στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι μετά την είσοδό της στην επόμενη φάση έκανε και story.

ΠΗΓΗ E