Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Σμαράγδα Καρύδη - Το MEGA επισημοποιείσαι πως...

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια και ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Σμαράγδα Καρύδη - Το MEGA επισημοποιείσαι πως...

Ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επιστρέφει το Celebrity Game Night μέσα από την συχνότητα του Mega, με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη. Μάλιστα, το κανάλι εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας πως αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, ενώ φημολογείται πως θα δούμε την ηθοποιό σε λίγο καιρό και σε μια νέα σειρά.

Η ανακοίνωση του Mega για την πρεμιέρα του Celebrity Game Night

«Από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 21:50 γινόμαστε όλοι μία μεγάλη παρέα και διασκεδάζουμε με το πιο ευρηματικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. To «Celebrity Game Night» με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει ανανεωμένο για τρίτη σεζόν στο MEGA.

Νέα παιχνίδια γεμάτα φαντασία, δημοφιλείς καλεσμένοι σε ανατρεπτικές αναμετρήσεις, μουσική και τραγούδι μάς φτιάχνουν τη διάθεση κάθε Παρασκευή στο «Celebrity Game Night».

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται στο «Celebrity Game Night» 6 celebrities, που χωρίζονται σε δύο ομάδες. Πρόσωπα της επικαιρότητας, του καλλιτεχνικού και του αθλητικού χώρου συμμετέχουν στις δοκιμασίες με αστείρευτο κέφι και όρεξη για πειράγματα. Βουτάνε σε μία πισίνα με 50.000 μπαλάκια, γυρίζουν πάνω σε ένα δίσκο βινυλίου, παίζουν μία διαφορετική εκδοχή της παντομίμας φορώντας δύο τεράστια χέρια.

Ακόμα, «μιλάνε στην κορνίζα» της… Σμαράγδας και μπαίνουν στο αμάξι για να ταξιδέψουν σε φανταστικούς, αλλά και πραγματικούς προορισμούς. Στόχος τους είναι να αναδείξουν νικητή τον παίκτη-αρχηγό της ομάδας τους και να διεκδικήσουν το έπαθλο της βραδιάς, μέρος του οποίου προσφέρεται σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι Playmobeat, η μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, μας ξεσηκώνουν με τις ποπ και ροκ μουσικές επιλογές τους, και δίνουν ευχάριστη νότα στη βραδιά».

Η ανακοίνωση του Mega για την πρεμιέρα του Celebrity Game Night

Την περσινή σεζόν είχαμε δει στην εκπομπή και το Reunion του Παρά Πέντε

Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της κεντρικής παρέας του Παρά Πέντε, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, στο επεισόδιο του Celebrity Game Night.

Η Σμαράγδα Καρύδη, υποδέχθηκε γεμάτη χαρά στο Celebrity Game Night, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Μιχάλη Μαρίνο, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Αργύρη Αγγέλου και την Αγγελική Λάμπρη.

Όπως αποκάλυψαν, αν και συναντιούνται πολύ συχνά στην προσωπική τους ζωή, δεν έχουν ιδωθεί τηλεοπτικά όλα αυτά τα χρόνια. Η Σμαράγδα Καρύδη τους παρουσίασε έναν έναν και στη συνέχεια ξεκίνησαν το παιχνίδι.