"Έσκασαν" τα ευχάριστα για την Σμαράγδα Καρύδη - Ανακοινώθηκε πως...

Επιστρέφει με πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όπως φαίνεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι ξεκάθαρα για την Σμαράγδα Καρύδη καθώς πέρα από παρουσιάστρια θα την δούμε και σε ρόλο ηθοποιού. Βέβαια, οι δυο ιδιότητες θα είναι σε δύο διαφορετικά κανάλια.

Όλες οι πληροφορίες για το νέο επαγγελματικό βήμα της Σμαράγδας Καρύδη

Φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη

Συγκεκριμένα, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, αναμένεται να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι, «Celebrity Game Night», για το οποίο έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα. Από την άλλη, το κανάλι του STAR την θέλει προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για μία νέα σειρά.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληρορορίες του «Μytv», η ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μία αστυνομική κομεντί του STAR, που βασίζεται σε γαλλικό φορμάτ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη σειρά σε περίπτωση που πάνε όλα έτσι όπως έχει προγραμματίσει ο σταθμός τότε θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2023 και μετά. (Δείτε εδώ τον λόγο που δεν έγινε μητέρα).

«Το θεωρώ απαράδεκτο» - Η ερώτηση που βγάζει εκτός εαυτού την Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στο ''Dot'' την Κυριακή 10/7 παραχωρώντας μια εξομολογητική συνέντευξη, στην οποία ανέφερε πιο ευχάριστα κομμάτια της ζωής αλλά και γεγονότα, που την έχουν ενοχλήσει μέχρι σήμερα.

Ένα από αυτά αφορά στην απόκτηση παιδιού, για το οποίο έχει μιλήσει αρκετές φορές και έχει κάνει ξεκάθαρο, πως είναι προσωπική της επιλογή, που τη στηρίζει και δεν πρόκειται να αλλάξει. Άλλωστε είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή στο πλάι του Αθερίδη και γενικότερα άλλα ζητήματα τους έχουν απασχολήσει και όχι το να γίνουν μαζί γονείς.

«Το κάνουν σε όλες τις γυναίκες αυτό, όχι μόνο σε μένα και το θεωρώ απαράδεκτο. Πότε θα κάνεις παιδί και πότε θα παντρευτείς και αυτό με τα σκαλιά της εκκλησίας που μου φαινόταν πάρα πολύ αστείο.

Ειδικά το θέμα του παιδιού είναι απαράδεκτο να το ρωτάς σε μια γυναίκα γιατί δε ξέρεις και τι τραβάει ο άλλος, αν θέλει παιδί, αν έχει προβλήματα υγείας… Πως το ρωτάς αυτό το πράγμα;».