Έγινε γνωστό με μια φωτογραφία - Η χαρμόσυνη ανακοίνωση που έκανε η Έλενα Παπαρίζου πριν μερικές ώρες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social mdia διατηρεί η Έλενα Παπαρίζου, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα την είδαμε να κάνει τον απόλυτο χαμό στην πρεμιέρα του The Voice.

Χαμός με το remake της Έλενας Παπαρίζου "Κάτσε Καλά"

Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, η διεθνής Ελληνίδα star συνάντησε δισκογραφικά την “chica” της pop Marseaux αλλά και την Joanne – το απόλυτο it girl της εποχής σε ένα εκρηκτικό remake του πασίγνωστου hit της Έλενας «Κάτσε Καλά».

Το τραγούδι επέστρεψε 18 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία φρέσκο και ανανεωμένο δια χειρός ARCADE, με την προσθήκη ενός εκρηκτικού rap verse από τον μετρ του είδους Solmeister.Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού απολαμβάνουμε την Έλενα, την Marseaux και την Joanne να εργάζονται σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων χορεύοντας υπό τους ρυθμούς του «Κάτσε Καλά».

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Έλενα Παπαρίζου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το εν λόγω τραγούδι ξεπέρασε τις 500.000 προβολές στο Youtube μέσα σε μόλις λίγες ημέρες!

Χαμός με το remake της Έλενας Παπαρίζου 'Κάτσε Καλά'

Όταν η Έλενα Παπαρίζου χόρευε σε ηλικία 24 ετών εντελώς αγνώριστη με μίνι

Η Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 1999 ως μέλος του συγκροτήματος Antique, το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία σε μικρό χρονικό διάστημα. Η επιτυχία αυτή συνεχίστηκε με τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2001 για την Ελλάδα κατακτώντας με το κομμάτι "(I Would) Die For You" την τρίτη θέση. Το 2005 μας εκπροσώπησε ξανά και κατάφερε να νικήσει με το τραγούδι "My Number One".

Από εκείνη την περίοδο ειδικά η τραγουδίστρια είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη. Είναι η 14η πιο πολυβραβευμένη εγχώρια καλλιτέχνης από το 1960 μέχρι σήμερα με συνολικά επτά πλατινένιους και τέσσερις χρυσούς δίσκους.

Σήμερα το όνομα Έλενα Παπαρίζου είναι γνωστό παντού και σε κάθε της συναυλία επικρατεί χαμός από τον κόσμο που πηγαίνει να την ακούσει. Μερικές λοιπόν εμφανίσεις της έχουνε αφήσει εποχή.

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στο μακρινό 2006, όπου η τραγουδίστρια εμφανιζόταν στο Fever. Το νυχτερινό κέντρο ήταν γεμάτο για να απολαύσει την πιο αγαπητή καλλιτέχνιδα.

Αγνώριστη φορώντας μίνι κορμάκι έκανε τους θεατές να παραληρούν και να τραγουδάνε μαζί της τις μεγάλες της τότε επιτυχίες.

Έλενα Παπαρίζου νέα

Έλενα Παπαρίζου 24 ετών